Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

18 Dagen, vanaf

€ 2023,- p.p.

vanaf 4 personen

€ 2046,- p.p.

vanaf 2 personen

* Dit zijn indicatieprijzen
Direct reserveren? Offerte opvragen

Rondreis: Zuid-Afrika en Lesotho - Het Koninkrijk in de Wolken

(R-7507)

18-daagse Individuele autorondreis Zuid-Afrika

Leuke pluspunten om te weten

  • Mountain Zebra National park en Golden Gate National Park
  • Lesotho; Koninkrijk in de wolken
  • Struisvogel hoofdstad Oudtshoorn
  • Addo National Park en Tuinroute
  • Overnachting op een schapenfarm
  • Overnachting in luxe safari tent
  • Kaapstad en Stellenbosch

Rondreis Zuid-Afrika en Lesoto


Met deze individuele autorondreis combineer je twee unieke landen; het onontdekte Lesotho en de bijzondere schoonheid van Zuid-Afrika.

De reis begint in Johannesburg, waar vandaan je slechts in een paar uur rijden al bij een wonderbaarlijk natuurfenomeen arriveert; het Golden Gate National park, wat deel uit maakt van de Drakensbergen. Gedurende de zonsondergang ontdek je hoe het park aan zijn naam komt.

De Basotho herders van Lesoto


Je reist verder naar het diep tussen de bergen verscholen ministaatje Lesotho. Het prachtige kleine koninkrijk wordt volledig omringd door Zuid-Afrika en wordt beschermd door de steile omringende bergtoppen. Daar het ruim duizend meter boven de zeespiegel ligt, heeft Lesotho de toepasselijk bijnaam ‘Kingdom of the Sky’. De Basotho herders rijden op hun pony’s over bergpaden en dragen hun kenmerkende dekens als poncho's om hun heen. De natuur is immens en je ervaart de kracht van stilte. Je kunt hier een onvergetelijke pony tocht maken of schitterende wandelingen.

Vanuit Lesotho arriveer je in het Mountain Zebra National park, de habitat van de zeldzame bergzebra’s. Vervolgens reis je door naar het Addo Elephant National Park, hier maakt je kans om de big 5 te zien! De route brengt je verder naar de Tuinroute aan de kust. Diepe ravijnen, ongerepte groene wouden en sfeervolle kustplaatsjes als Plettenberg Bay en Knysna zijn kenmerkend voor deze regio. Je kunt hier een fantastische canopy walk maken.

De tuinroute en Kaapstad


Vanuit de Tuinroute reis je naar De Kleine Karoo, een prachtig overgangsgebied tussen de groene tuinroute en de Kalahari woestijn. Je overnacht op een mooie schapenboerderij. De volgende stop tijdens je reis is dé struisvogel hoofdstad van de wereld Oudtshoorn. Via Route 62 arriveer je in de glooiende wijngaarden van de West-Kaap met zijn fraaie Kaap-Hollandse bouwstijl en het historische Stellenbosch.

Ten slotte arriveer je in een van de mooist gelegen steden ter wereld; Kaapstad. De Tafelberg kijkt imponerend neer op de Tafelbaai en Kaapstad. Ontdek het gezellige centrum. Bewonder de pinguïns in Boulders Bay of breng een bezoek aan het beruchte Robbeneiland, waar Nelson Mandela gevangen heeft gezeten.

Tijdens je privé rondreis verblijft je in sfeervolle kleinschalige accommodatie die de beleving van je reis versterken. De huurauto is al inclusief.


Exclusief vliegreis?
Deze reis is ook exclusief vliegreis te boeken.

Zuid-Afrika en Lesotho - Het koninkrijk in de Wolken

Met deze autorondreis combineert u de bijzondere schoonheid van Zuid-Afrika en Lesotho. Vanuit Johannesburg reist u via Golden Gate NP, naar het koninkrijk Lesotho. Panoramische uitzichten, ...

Bekijk reis
Tags: Natuur, Actief, Cultuur, Rondreis zonder vlucht
Vanaf € 846,- p.p.

Aantal dagen: 15
Inclusief vliegtickets: Nee
Verlengbaar: Nee
Maatwerk mogelijk: Ja

Bekijk deze reis Vraag offerte aan

Uitzicht over de Drakensbergen, Lesotho
WAT KUN JE VERWACHTEN?
- Gegarandeerd vertrek
- Veel vrijheid
- Verblijf in goede kleinschalige hotels en guesthouses
- 1 Overnachting in luxe safari tent
- Inclusief huurauto

Dagelijks vertrek mogelijk
Dagelijks verlengen mogelijk

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel