Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

14 Dagen, vanaf

€ 1271,- p.p.

vanaf 4 personen

€ 1462,- p.p.

vanaf 2 personen

* Dit zijn indicatieprijzen
Direct reserveren? Offerte opvragen

Rondreis: Islandhopping Koh Chang

(R-0032)

14-daagse combinatiereis Thailand

Leuke pluspunten om te weten

  • Islandhoppingreis inclusief alle vluchten, transfers, bootovertochten en hotels
  • Kom tot rust op het brede strand van Koh Chang
  • Geniet van zon, zee, strand maar ook van de natuur op Koh Kood
  • Wandel over parelwitte stranden of verken de onderwaterwereld van Koh Mak

In het oosten van Thailand ligt de Mu Koh Chang National Park archipel, een tropische en nog niet zo bekende groep van zo'n 50 eilandjes. Het grootste eiland is ook meteen het bekendste eiland: Koh Chang. Dit eiland met mooie stranden en een groen junglehart wint aan populariteit en is een heerlijke strandbestemming. Maar de archipel kent ook nog andere, schitterende eilandjes waar je heerlijk kunt genieten van zon, zee, rust en prachtige witte stranden. Tijdens deze islandhopping reis verblijf je behalve op Koh Chang ook op de kleinere eilandjes Koh Kood en Koh Mak.

Tropische eiland Koh Chang


Koh Chang of ‘Elephant Island’ rijst uit de zee omhoog tot het hoogste punt Salak Piek op 744 meter boven de zeespiegel. Het binnenland is begroeid met ruige, ongerepte jungle terwijl je aan de rand van het eiland met name in het westen prachtige zandstranden vindt. Het eiland is na Phuket het grootste eiland van Thailand, maar het is gelukkig pas vrij recentelijk ontdekt als toeristenbestemming en daardoor nog relatief rustig. Omdat Koh Chang onderdeel is van een nationaal park zul je geen hoogbouw aantreffen.

Natuur en strand op Koh Kood


Koh Kood is het op twee na grootste eiland van deze archipel. Naast prachtige witte stranden vind je op dit eiland ook een mooie natuur met bergen, stroompjes en watervallen. Het is nog geen toeristisch eiland, waardoor het nog heerlijk rustig is en je hier nog echt van de ongereptheid van dit bountyeilandje kunt genieten.

Strand en onderwaterwereld van Koh Mak


Het laatste eiland van deze islandhoppingreis is het eilandje Koh Mak. Koh Mak is een klein, vlak eiland gelegen tussen Koh Chang en Koh Kood. Het eiland heeft een oppervlakte van 16 km2 en is daarmee het derde grootste eiland van het Koh Chang Marine Park. Koh Mak is een paradijs voor liefhebbers van witte zandstranden en snorkelaars die de koraalrijkdom willen bewonderen. De prachtige stranden en onderwaterwereld zijn dan ook de belangrijkste attracties van het eiland.
WAT KUN JE VERWACHTEN?
- Reizen op individuele basis
- Vervoer per airconditioned minibus en per boot
- Verblijf in middenklasse hotels

Dagelijks vertrek mogelijk, alleen in de periode november tot en met maart
Dagelijks verlengen mogelijk

Deze reis op maat
Wil je langer verblijven, dan kun je via de kalender je gewenste retourdatum kiezen. Hiermee verleng je het laatste hotel van deze reis. Wil je liever langer in een ander hotel tijdens deze reis verblijven, dan kunnen wij de reis op maat voor je samenstellen.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel