Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

14 Dagen

€ 1627,- p.p.

vanaf 4 personen

€ 1704,- p.p.

vanaf 2 personen
Info & Prijzen
Vraag offerte aan

Rondreis: Bangkok, River Kwai, Chiang Mai en Phuket

(R-5002) 4ster sterren

14-daagse combinatiereis Thailand

Bangkok in de nacht

Leuke pluspunten om te weten

  • Bruisend Bangkok
  • Indrukwekkende geschiedenis van River Kwai
  • Cultureel Chiang Mai
  • Heerlijk strandverblijf op Phuket
Ontdek 4 trendy locaties in Thailand en combineer stad, strand, natuur en cultuur. De meest hippe hotels en de transfers worden door ons geregeld, de rest is geheel aan u!

U start in Bangkok, natuurlijk de meest trendy plaats in Thailand. Rondom Sukhumvit Road vindt u de beste eettenten, hipste clubs en meest modieuze winkels van de stad. En uiteraard op toeristisch gebied heeft de hoofdstad ook een keur aan mogelijkheden. Bezoek het indrukwekkende koninklijk paleis, de enorme liggende boeddha of maak een tocht per longtailboot over de vele kanalen die de strand doorkruisen.

De River Kwai is vooral bekend vanwege zijn beruchte verleden, maar heeft daarnaast ook prachtige natuur te bieden. Uw volgende bestemming, ook wel Roos van het noorden genoemd, herbergt de heiligste plekken van Thailand, een schat aan cultuur en een landschap doorkruist met door ruige jungle bedekte bergen. Chiang Mai is een levendige stad vol culturele hoogtepunten in een omgeving vol mogelijkheden voor natuurliefhebbers en actieve reizigers.

U eindigt de reis met een ontspannen verblijf op tropisch Phuket. U verblijft bij het rustige strand van Mai Khao Beach, in het noordwesten van Phuket. Uw accommodatie is modern en bijzonder sfeervol en staat bekend om de uitstekende service.
Erawan waterval Thailand
WAT KUNT U VERWACHTEN?
- Privé-transfers per airconditioned minibus
- Verblijf in trendy hotels
- Programma naar eigen invulling

Dagelijks vertrek mogelijk
Dagelijks verlengen mogelijk

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel