Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Rondreis > Thailand > Bangkok khao yai en koh samet > Dag tot dag
Vorige pagina

14 Dagen

€ 1602,- p.p.

vanaf 4 personen

€ 1719,- p.p.

vanaf 2 personen
Info & Prijzen
Vraag offerte aan

Rondreis: Bangkok, Khao Yai en Koh Samet

(R-0042)

14-daagse combinatiereis Thailand

Dag 1: Vertrek Amsterdam
U vliegt vanaf Amsterdam non-stop naar Bangkok.

Dag 2: Aankomst Bangkok
Na aankomst op de luchthaven van Bangkok vindt de transfer naar het Eastin Hotel Makkasan Bangkok plaats, gelegen in het winkelhart van Bangkok. Hier verblijft u 3 nachten. Optioneel kunt u ons excursiepakket bij boeken. Verdeeld over 3 dagen maakt u 4 excursies en ontdekt zo de vele aspecten van het leven van de Thai in en rond deze bruisende metropool.

De middag is ter vrije besteding. Als u het Excursiepakket heeft bijgeboekt, gaat u vandaag fietsen in Bangkok (halve dag).

Dag 3: Bangkok
Dag ter vrije besteding.

Als u vandaag het Excursiepakket heeft bijgeboekt, is vandaag de tour City & Temples Bangkok (halve dag) aan de beurt, gevolgd door het Baiyoke Sky Dinner in de avond.

Dag 4: Bangkok
Dag ter vrije besteding.

Als u vandaag het Excursiepakket heeft bijgeboekt, bezoekt u vandaag de drijvende markt Damnoen Saduak (halve dag).

Dag 5: Bangkok - Khao Yai
Na het ontbijt wordt u opgehaald bij uw hotel en naar het busstation gebracht. Van hier neemt u de lokale bus naar Pak Chong, waar uw lokale gids al op u wacht. U verblijft in het Greenery Resort, net buiten het national park. Khao Yai is het grootste nationale park van Thailand, waar vele wilde dieren, waaronder tijgers en olifanten leven. U kunt er prachtig wandelen.

’s Avonds kunt een optionele tour maken naar een vleermuizengrot, waar tijdens zonsondergang miljoenen vleermuizen in een zwarte stroom de grot uit komen, om op zoek naar voedsel te gaan.

Dag 6: Khao Yai
Vandaag maakt u een tocht door het nationale park, zodat u een goede indruk krijgt van de flora en fauna.
Na de lunch bezoekt u de Haew Suwat, één van de grootste watervallen van het park. Deze waterval is het decor geweest tijdens de opnames van de film ‘The Beach’ met Leonardo Di Caprio. Neem een duik in het kraakheldere water of geniet langs de kant van de prachtige natuur. U vervolgt uw tocht naar Khao Kiaw, dat met 1188 meter boven zeeniveau het hoogste punt van Khao Yai is. Vanhier kunt u genieten van een onvergetelijke zonsondergang.

Dag 7: Khao Yai - Koh Samet
Na het ontbijt wordt u weer teruggebracht naar het busstation, vanwaar de lokale bus naar Bangkok vertrekt. U wordt op het busstation van Bangkok opgehaald voor uw transfer naar Ban Phe, vanwaar de boot naar uw hotel op Koh Samet vertrekt. U verblijft 6 nachten aan het bekendste strand Sai Kaew Beach, in het gelijknamige resort.

Dag 8-12: Strandvakantie Koh Samet
De komende dagen kunt u genieten van uw welverdiende strandvakantie. Koh Samet is een tropisch eiland met witte stranden, palmbomen, kleurrijke koraalriffen en een kraakheldere zee. Omdat Koh Samet onderdeel van een natuurpark is, vindt u er geen hoogbouw of drukke asfaltwegen. U kunt dus in alle rust op uw strandstoel genieten van het geluid van de zee en de wuivende palmbomen.

Dag 13: Bangkok - Amsterdam
Uw laatste dag op Samet. 's Avonds wordt u naar de luchthaven van Bangkok gebracht voor uw vlucht terug naar Amsterdam.

Dag 14: Aankomst Amsterdam
Aankomst op Schiphol.


Routekaart


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel