Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Rondreis > Thailand > Bangkok khao yai en koh samet > Dag tot dag
Vorige pagina

14 Dagen, vanaf

€ 1641,- p.p.

vanaf 4 personen

€ 1742,- p.p.

vanaf 2 personen

* Dit zijn indicatieprijzen
Direct reserveren? Offerte opvragen

Rondreis: Bangkok, Khao Yai en Koh Samet

(R-0042)

14-daagse combinatiereis Thailand

Dag 1: Vertrek Amsterdam
jE vliegt vanaf Amsterdam non-stop naar Bangkok.

Dag 2: Aankomst Bangkok
Na aankomst op de luchthaven van Bangkok vindt de transfer naar het Eastin Hotel Makkasan Bangkok plaats, gelegen in het winkelhart van Bangkok. Hier verblijf je 3 nachten. Optioneel kun je ons excursiepakket bij boeken. Verdeeld over 3 dagen maak je dan 4 excursies en ontdek je zo de vele aspecten van het leven van de Thai in en rond deze bruisende metropool.

De middag is ter vrije besteding. Als je het Excursiepakket hebt bijgeboekt, ga je vandaag fietsen in Bangkok (halve dag).

Dag 3: Bangkok
Dag ter vrije besteding.

Als je het Excursiepakket hebt bijgeboekt, is vandaag de tour City & Temples Bangkok (halve dag) aan de beurt, gevolgd door het Baiyoke Sky Dinner in de avond.

Dag 4: Bangkok
Dag ter vrije besteding.

Als je het Excursiepakket hebt bijgeboekt, bezoek je vandaag de drijvende markt Damnoen Saduak (halve dag).

Dag 5: Bangkok - Khao Yai
Na het ontbijt word je opgehaald bij je hotel en naar het busstation gebracht. Van hier neem je de lokale bus naar Pak Chong, waar je lokale gids al op je wacht. Je verblijft in het Greenery Resort, net buiten het nationaal park. Khao Yai is een van de grootste nationale parken van Thailand, waar vele wilde dieren leven. Je kunt er prachtig wandelen.

’s Avonds kun je een optionele tour maken naar een vleermuizengrot, waar tijdens zonsondergang miljoenen vleermuizen in een zwarte stroom de grot uit komen, om op zoek naar voedsel te gaan.

Dag 6: Khao Yai
Vandaag maak je een tocht door het nationale park, zodat je een goede indruk krijgt van de flora en fauna. Na de lunch bezoek je de Haew Suwat, één van de grootste watervallen van het park. Deze waterval is het decor geweest tijdens de opnames van de film ‘The Beach’ met Leonardo Di Caprio. Geniet hier van de prachtige natuur. Je vervolgt je tocht naar Khao Kiaw, dat met 1188 meter boven zeeniveau het hoogste punt van Khao Yai is. Vanaf dit punt kun je genieten van een onvergetelijke zonsondergang.

Dag 7: Khao Yai - Koh Samet
Na het ontbijt word je weer teruggebracht naar het busstation, vanwaar de lokale bus naar Bangkok vertrekt. Je wordt op het busstation van Bangkok opgehaald voor je transfer naar Ban Phe, vanwaar de boot naar je hotel op Koh Samet vertrekt. Je verblijft 6 nachten aan het bekendste strand Sai Kaew Beach, in het gelijknamige resort.

Dag 8-12: Strandvakantie Koh Samet
De komende dagen kun je genieten van een welverdiende strandvakantie. Koh Samet is een tropisch eiland met witte stranden, palmbomen, kleurrijke koraalriffen en een kraakheldere zee. Omdat Koh Samet onderdeel van een natuurpark is, vind je er geen hoogbouw of drukke asfaltwegen. Je kunt dus in alle rust op je strandstoel genieten van het geluid van de zee en de wuivende palmbomen.

Dag 13: Bangkok - Amsterdam
Je laatste dag op Samet. 's Avonds word je naar de luchthaven van Bangkok gebracht voor je vlucht terug naar Amsterdam.

Dag 14: Aankomst Amsterdam
Aankomst op Schiphol.Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel