Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Rondreis > Thailand > Bangkok en hua hin deluxe > Excursiepakket
Vorige pagina

14 Dagen, vanaf

€ 1348,- p.p.

vanaf 4 personen

€ 1414,- p.p.

vanaf 2 personen

* Dit zijn indicatieprijzen
Direct reserveren? Offerte opvragen

Rondreis: Bangkok en Hua Hin Deluxe

(R-0063)

14-daagse combinatiereis Thailand

In de bruisende metropool Bangkok gaat het moderne leven nog hand in hand met het traditionele leven. Wil je graag de vele aspecten ontdekken die Bangkok en omgeving te bieden hebben? Boek dan dit excursiepakket bij!

Verdeeld over 3 dagen bezoek je diverse boeddhistische tempels, fietst door de smalle straatjes van China Town en je kunt tijdens je diner genieten van een magnifiek uitzicht vanaf de Baiyoke Sky Tower. Een bezoek aan de levendige drijvende markt Damnoen Saduak geeft je een indruk van de omgeving.

Als je dit excursiepakket boekt, zal de eerste excursie rond 14.00 uur op de dag van aankomst beginnen.

Op dag 1: Fietsen in Bangkok / halve dagtour
Een waar avontuur voor jong en oud waarvoor geen bijzondere vaardigheden zijn vereist! Fietsend door straatjes die nauwelijks breed genoeg zijn voor een fiets, rijdend over bruggetjes over de klongs; zo ontdek je het wáre Bangkok! Drukke boulevards en snelwegen worden vermeden en je rijdt door woongebieden en markten die je anders wellicht nooit zou hebben gezien. Je steekt de Chao Phraya rivier over per pontje, waarop je fiets ook meegaat, om de prachtige Wat Arun te bezoeken.

Onbegrijpelijk dat je nog steeds gewoon door Bangkok aan het fietsen bent! Geen files, geen auto's, geen lawaai en geen winkelcentra. Je bezoekt o.a. Chinatown, tempels, de historische wijk Thonburi en fietst door een prachtig groen park. Een ervaren gids begeleidt je en vertelt je over alles wat je tegenkomt.

Op dag 2: City & Temples Bangkok / halve dagtour
Maak kennis met de boeddhistische kant van Bangkok. Onder begeleiding van een gids zul je enkele bekende tempels in Bangkok bezoeken, waardoor je een goed inzicht krijgt in het boeddhisme. Je bezoekt de Wat Pho met de enorm liggende Boeddha, Wat Traimit met een puur gouden boeddhabeeld van 5.500 kilogram en tenslotte de marmeren Wat Benchamapoti tempel. In zo'n 3 uur krijg je de boeddhistische hoogtepunten van Bangkok te zien.

op dag 2: Baiyoke Sky Dinner
De Baiyoke Toren is een van de hoogste gebouwen van Bangkok. Per glazen lift ga je in slechts een minuut naar de 78e verdieping, waar je kunt genieten van een geweldig buffetdiner met meer dan 80 gerechten uit de Thaise, Chinese, Japanse en internationale keuken. Na het eten kun je naar het ronddraaiend terras op de 86e verdieping, gelegen op een hoogte van 300 meter. Hier kun je, onder het genot van een drankje, genieten van een subliem uitzicht.

op dag 3: Damnoen Saduak
Vandaag vroeg vertrek vanuit Bangkok om op tijd bij de beroemde drijvende markt Damnoen Saduak te zijn. Lange tijd was vervoer over water de enige mogelijkheid, zowel in als buiten Bangkok, waardoor ook de handel op het water plaatsvond. Één van de overgebleven authentieke Thaise drijvende markten is die van Damnoen Saduak in Ratchaburi. Hier wordt nog steeds een levendige en kleurrijke handel gedreven op het water van de klongs.

Vlakbij de markt ga je aan boord van een snelle longtailboat die je verder door de smalle kanalen naar de markt brengt. Vanaf je boot heb je goed zicht op de kleine bootjes, van waar de lokale bevolking haar producten probeert te verkopen. Er worden zelfs hele maaltijden op zo'n bootje bereidt. Vooral de zogenaamde 'boat noodles' zijn een echte delicatesse.
Inclusief:
Enkele verfrissingen
Engelssprekende gids

Exclusief:
Transfers van en naar het startpunt van de tour
Drankjes tijdens het diner in Bayoke Toren

Bijzonderheden:
Fietsen in Chinatown
Vertrek om 14.00 uur
Duur +/- 3 uur
---
City & Temples:
Vertrek om 9.00 uur
Duur +/- 4 uur
---
Baiyoke Sky Dinner
Vanaf 18:00 - 20:00 uur
Duur: +/- 2 uur
---
Damnoen Saduak
Vertrek om 6.45 uur
Duur: +/- 6 uur
luxe hotelkamer Anantara Riverside Resort Bangkok
zwembad Anantara Riverside Resort Bangkok

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel