Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

17 Dagen

€ 1652,- p.p.

vanaf 4 personen

€ 1954,- p.p.

vanaf 2 personen
Info & Prijzen
Vraag offerte aan

Rondreis: Avontuurlijk Thailand en Cambodja

(R-0023)

17-daagse privé rondreis

Leuke pluspunten om te weten

  • Bangkok: Modern en traditioneel
  • De natuur van Khao Yai National Park
  • Majestueus Angkor tempelcomplex
  • Het platteland en de lokale bevolking van Cambodja

Rondreis Thailand en CambodjaTijdens deze avontuurlijke rondreis Thailand en Cambodja bezoekt u naast de hoofdsteden van Thailand en Cambodja ook de mooiste natuur- en agrarische gebieden van deze landen. U ontdekt met lokale vervoersmiddelen de verborgen schatten van Bangkok en gaat de jungle verkennen in het Khao Yai National Park.

In Cambodja aanschouwt u onder begeleiding van een Engelstalige privé-gids een van de prachtigste werelderfgoederen ter wereld: het Angkor tempeclomplex. Bovendien ontdekt u per fiets het omringende platteland in de omgeving van Siem Reap.

Thailand rondreizenIn de hoofdstad Phnom Penh heeft u een volle dag om zelf deze stad te verkennen en in uw eigen tempo de hoogtepunten te bezichtigen. Daarna bezoekt u Oudong, de voormalige hoofdstad van Cambodja, en leert ook hier de landelijke omgeving kennen tijdens de Thailand rondreis.

Om uw individuele rondreis perfect af te sluiten, reist u de grens over terug naar Thailand voor een heerlijke strandvakantie op het tropische eiland Koh Chang. Rondreizen in Thailand laat u kennis maken met alle mooie plekken die dit land te bieden heeft.

Vakantie CambodjaTijdens deze rondreis krijgt u een goede indruk van het dagelijkse leven van de lokale bevolking van Thailand en Cambodja. Een echte aanrader voor de natuur en cultuur liefhebber is daarom om een combinatiereis te maken van beide bestemmingen om u vakantie Cambodja en Thailand onvergetelijk te maken!


Exclusief vliegreis?Deze reis bestaat uit een Thailand deel en een Cambodja deel en elk deel is als losse bouwsteen en exclusief vliegreis te boeken. Onze reisspecialisten staan voor u klaar en helpen u met alle brandende vragen! 333travel helpt u graag bij het verzorgen van uw unieke reis, in 1 telefoontje is uw reis geregeld! Of geef uw vakantie wensen door via onze vrijblijvende offerte.

Volg ons ook op social media voor dagelijkse inspiratie en de mooiste reisfoto’s!

Avontuurlijk Thailand

Tijdens deze avontuurlijke rondreis bezoekt u naast de hoofdstad van Thailand ook de mooiste natuur- en agrarische gebieden van dit land. U ontdekt met lokale vervoersmiddelen de verborgen schatten ...

Bekijk reis
Tags: Rondreis zonder vlucht
Vanaf €590,- p.p.

Aantal dagen: 5
Inclusief vliegtickets: Nee
Verlengbaar: Nee
Maatwerk mogelijk: Ja

Bekijk deze reis Vraag offerte aan

Avontuurlijk Cambodja

Tijdens deze avontuurlijke reis bezoekt u een van de prachtigste werelderfgoederen ter wereld: het Angkor tempelomplex. Ook verkent u de landelijke omgeving van Siem Reap en Phnom ...

Bekijk reis
Tags: Rondreis zonder vlucht
Vanaf €503,- p.p.

Aantal dagen: 7
Inclusief vliegtickets: Nee
Verlengbaar: Nee
Maatwerk mogelijk: Ja

Bekijk deze reis Vraag offerte aanWAT KUNT U VERWACHTEN?
- Gegarandeerd vertrek
- Reizen op privé-basis
- Vervoer per verschillende vervoersmiddelen
- Persoonlijk karakter
- Begeleiding van een ervaren en deskundige Engelssprekende gids
- Verblijf in middenklasse hotels

Dagelijks vertrek mogelijk
Dagelijks verlengen mogelijk

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel