Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Rondreis > Maleisie > Maleise kampungs thee en jungle > Extra excursies
Vorige pagina

14 Dagen

€ 1827,- p.p.

vanaf 2 personen
Info & Prijzen
Vraag offerte aan

Rondreis: Maleise kampungs, thee en jungle

(R-0491)

14-daagse individuele familiereis Maleisië

Hieronder vindt u de extra excursie-mogelijkheden die u tijdens de reis bij kunt boeken:

EXCURSIES VANUIT KUALA LUMPUR
Entree Petronas Twin Towers
Als afsluiter van de citytour maakt u een foto stop bij het icoon van de stad: de prachtige en niet te missen Petronas Twin Towers. U kunt ook een toegangskaartje bijboeken om naar het skydeck, de verbinding tussen de 41e en 42e verdieping van de torens te gaan. Hier bevindt u zich op zo’n 170 m hoogte waar u van een weids uitzicht over de hele stad geniet. (op maandag gesloten)
Volwassene: ca. € 25
Kind t/m 11 jaar: ca. € 10

Tropische vogels voeren in het KL Bird Park
Een leuke afwisseling tijdens uw bezoek aan KL is een bezoek aan het KL Bird Park. Hier vindt u o.a. een enorme volière waar de vogels vrij rondvliegen terwijl u door de tropische omgeving wandelt en er zijn diverse interactieve shows en activiteiten, waarbij u zelf de vogels van dichtbij ervaart.
Volwassene: ca. € 40
Kind t/m 11 jaar: ca. € 20

Boomslingeren bij Skytrek Adventures
Voor de avontuurlijke kids is deze excursie perfect. Op zo’n 3 kwartier rijden vanaf KL vindt u het Shah Alam ecopark met vele hectaren aan natuurlijke jungle. Hier kunt u van boom naar boom slingeren, door middel van een ingenieus systeem van kabelbanen, boomhutten, loopbruggen en platforms. Er zijn verschillende parcours voor beginners tot gevorderden. Kinderen moeten wel minimaal 1.10 m zijn om aan deze excursie mee te doen en kids onder de 8 moeten begeleid worden door een volwassene. (alleen zaterdag en zondag geopend)
Volwassene: ca. € 65
Kind t/m 11 jaar: ca. € 39

Dagje naar Historisch Malacca (o.b.v. Seat in Coach - kleine groepjes)
Wilt u iets meer van het land zien, dan kunt u Malacca bezoeken. De bijzondere mix van koloniale en Maleise sferen maakt Malacca tot een aangename stad en er zijn tot op de dag van vandaag invloeden van meerdere culturen zichtbaar. U ziet hier verschillende voorbeelden van, waaronder de oudste Chinese tempel van Maleisië, de Cheng Hoon Teng tempel, de Portugese St. Paul’s Church en het Nederlandse Stadhuys. Jonkerstreet is ook bijzonder leuk, om te dwalen langs antiekwinkeltjes en traditionele restaurantjes.
Volwassene: ca. € 35
Kind t/m 11 jaar: ca. € 25

EXCURSIES VANUIT PENANG
Dineren "local style" langs Gurney Drive
Een leuke optie is om naar de zogenaamde hawkerstalletjes langs Gurney Drive te gaan. Hier vindt u de beste lokale specialiteiten voor een uitgebreid diner. U loopt simpelweg langs de kraampjes, zoekt allerlei lekkernijen uit, neemt plaats aan een tafeltje op straat en smullen maar! Indien gewenst kunt u deze eet-expeditie ook met uw gids doen. Hij verzorgt dan uw transfer en kan u dan helpen met het uitzoeken en bestellen van de gerechten (diner op eigen rekening).
Volwassene: ca. € 25
Kind: gratis (samen met minimaal 2 volwassenen)

Monkey Beach (o.b.v. Seat in Coach - kleine groepjes)
U kunt ook op uw vrije dag naar Monkey Beach gaan, een prachtig strandje in het nationale park van Penang gelegen. Het strand is vernoemd naar de krab-etende makaken (apen) die hier leven en ligt in een baai waardoor de zee er heerlijk rustig is. Het strand is alleen per boot of over een pad door de jungle te bereiken. Transfers per boot en een heerlijke barbecue lunch zijn inbegrepen.
Volwassene: ca. € 55
Kind t/m 11 jaar: ca. € 25

EXCURSIES VANUIT LANGKAWI (o.b.v. Seat in Coach - kleine groepjes)
Fietsen op Langkawi
Naast de kleurrijke onderwaterwereld en parelwitte stranden, heeft Langkawi ook een verbazend groen binnenland en traditioneel platteland. U stapt vandaag op de fiets en rijdt dwars door de natuur en de kleine kampungs, waar u een glimp opvangt van het lokale leven. Wie weet komt de school net uit, zijn de vrouwen de was aan het ophangen of de mannen aan het werk in het veld. En let ook goed op of u de imposante neushoornvogel of andere dieren ziet. De fietstocht is voor iedereen goed te doen en duurt ca. 3.5 uur.
Volwassene: ca. € 30
Kind 9 t/m 11 jaar: ca. € 25

Kayakken in de mangroven
Een leuke ervaring is om te gaan kajakken door de indrukwekkende wetlands en de mangrovebossen van Langkawi. Dit is een unieke kans om de rijke en gevarieerde flora en fauna van het eiland te bekijken vanuit een bijzonder oogpunt, namelijk vanaf een boot in de rivier. U zult zien hoe mangrovehout wordt omgezet in houtskool en u gaat de prachtige, imponerende krijtrotsen bewonderen.
Volwassene: ca. € 59
Kind 5 t/m 11 jaar: ca. € 35

Avondwandeling door de jungle
In de namiddag wordt u opgehaald voor een leuke wandeling door de jungle, zodat u van dichtbij meer kunt leren over de bijzondere boom- en plantsoorten die het eiland rijk is. Uw gids zal u uitgebreide uitleg geven en heeft uiteraard ook een getraind oog om diverse diersoorten te spotten. Als u geluk heeft, kunt u de schuwe brillangoeren van dichtbij bekijken of de Maleise vliegende kat van boom naar boom door de schemering zien zweven.
Volwassene: ca. € 30
Kind 5 t/m 11 jaar: ca. € 20

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel