Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Rondreis > Maleisie > Maleise kampungs thee en jungle > Extra excursies
Vorige pagina

14 Dagen, vanaf

€ 1683,- p.p.

vanaf 4 personen

€ 1885,- p.p.

vanaf 2 personen

* Dit zijn indicatieprijzen
Direct reserveren? Offerte opvragen

Rondreis: Maleise kampungs, thee en jungle

(R-0491)

14-daagse individuele familiereis Maleisië

Hieronder vind je de extra excursie-mogelijkheden die je tijdens deze rondreis bij kunt boeken:

EXCURSIES VANUIT KUALA LUMPUR
Entree Petronas Twin Towers
Als afsluiter van de citytour maak je een foto stop bij het icoon van de stad: de prachtige en niet te missen Petronas Twin Towers. Je kunt ook een toegangskaartje bijboeken om naar het skydeck te gaan, de verbinding tussen de 41e en 42e verdieping van de torens. Hier bevind je je op zo’n 170 m hoogte waar je van een weids uitzicht over de hele stad geniet. (op maandag gesloten)
Volwassene: ca. € 25
Kind t/m 11 jaar: ca. € 10

Tropische vogels voeren in het KL Bird Park
Een leuke afwisseling tijdens je bezoek aan KL is een bezoek aan het KL Bird Park. Hier vind je o.a. een enorme volière waar de vogels vrij rondvliegen terwijl je door de tropische omgeving wandelt en er zijn diverse interactieve shows en activiteiten, waarbij je zelf de vogels van dichtbij ervaart.
Volwassene: ca. € 40
Kind t/m 11 jaar: ca. € 20

Boomslingeren bij Skytrek Adventures
Voor de avontuurlijke kids is deze excursie perfect. Op zo’n 3 kwartier rijden vanaf KL ligt het Shah Alam ecopark met vele hectaren aan natuurlijke jungle. Hier kun je van boom naar boom slingeren, door middel van een ingenieus systeem van kabelbanen, boomhutten, loopbruggen en platforms. Er zijn verschillende parcours voor beginners tot gevorderden. Kinderen moeten wel minimaal 1.10 m zijn om aan deze excursie mee te doen en kids onder de 8 moeten begeleid worden door een volwassene. (alleen zaterdag en zondag geopend)
Volwassene: ca. € 65
Kind t/m 11 jaar: ca. € 39

Dagje naar Historisch Malacca (o.b.v. Seat in Coach - kleine groepjes)
Wil je iets meer van de omgeving van Kuala Lumpur zien, dan kun je Malacca bezoeken. De bijzondere mix van koloniale en Maleise sferen maakt Malacca tot een aangename stad en er zijn tot op de dag van vandaag invloeden van meerdere culturen zichtbaar. Je ziet hier verschillende voorbeelden van, waaronder de oudste Chinese tempel van Maleisië, de Cheng Hoon Teng tempel, de Portugese St. Paul’s Church en het Nederlandse Stadhuys. Jonkerstreet is ook bijzonder leuk, om te dwalen langs antiekwinkeltjes en traditionele restaurantjes.
Volwassene: ca. € 35
Kind t/m 11 jaar: ca. € 25

EXCURSIES VANUIT PENANG
Dineren "local style" langs Gurney Drive
Een leuke optie is om naar de zogenaamde hawkerstalletjes langs Gurney Drive te gaan. Hier vind je de beste lokale specialiteiten voor een uitgebreid diner. Je loopt simpelweg langs de kraampjes, zoekt allerlei lekkernijen uit, neemt plaats aan een tafeltje op straat en smullen maar! Indien gewenst kun je deze eet-expeditie ook met je chauffeur doen. Hij verzorgt dan de transfer naar Gurney Drive en kan dan helpen met het uitzoeken en bestellen van de gerechten (diner op eigen rekening).
Volwassene: ca. € 25
Kind: gratis (samen met minimaal 2 volwassenen)

Monkey Beach (o.b.v. Seat in Coach - kleine groepjes)
Je kunt ook op je vrije dag naar Monkey Beach gaan, een prachtig strandje in het nationale park van Penang gelegen. Het strand is vernoemd naar de krab-etende makaken (apen) die hier leven en ligt in een baai waardoor de zee er heerlijk rustig is. Het strand is alleen per boot of over een pad door de jungle te bereiken. Transfers per boot en een heerlijke barbecue lunch zijn inbegrepen.
Volwassene: ca. € 55
Kind t/m 11 jaar: ca. € 25

EXCURSIES VANUIT LANGKAWI (o.b.v. Seat in Coach - kleine groepjes)
Fietsen op Langkawi
Naast de kleurrijke onderwaterwereld en parelwitte stranden, heeft Langkawi ook een verbazend groen binnenland en traditioneel platteland. Je stapt vandaag op de fiets en rijdt dwars door de natuur en de kleine kampungs, waar je een glimp opvangt van het lokale leven. Wie weet komt de school net uit, zijn de vrouwen de was aan het ophangen of de mannen aan het werk in het veld. En let ook goed op of je de imposante neushoornvogel of andere dieren ziet. De fietstocht is voor iedereen goed te doen en duurt ca. 3.5 uur.
Volwassene: ca. € 30
Kind 9 t/m 11 jaar: ca. € 25

Kayakken in de mangroven
Een leuke ervaring is om te gaan kajakken door de indrukwekkende wetlands en de mangrovebossen van Langkawi. Dit is een unieke kans om de rijke en gevarieerde flora en fauna van het eiland te bekijken vanuit een bijzonder oogpunt, namelijk vanaf een boot in de rivier. Je zult zien hoe mangrovehout wordt omgezet in houtskool en je gaat de prachtige, imponerende krijtrotsen bewonderen.
Volwassene: ca. € 59
Kind 5 t/m 11 jaar: ca. € 35

Avondwandeling door de jungle
In de namiddag word je opgehaald voor een leuke wandeling door de jungle, zodat je van dichtbij meer kunt leren over de bijzondere boom- en plantsoorten die het eiland rijk is. De gids zal je uitgebreide uitleg geven en heeft uiteraard ook een getraind oog om diverse diersoorten te spotten. Als je geluk hebt, kun je de schuwe brillangoeren van dichtbij bekijken of de Maleise vliegende kat van boom naar boom door de schemering zien zweven.
Volwassene: ca. € 30
Kind 5 t/m 11 jaar: ca. € 20


Trap richting de Batu grotten in Maleisië
The Twin Towers in Kuala Lumpur
Foto van Penang vanaf een heuvel

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel