Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

17 Dagen, vanaf

€ 2128,- p.p.

vanaf 4 personen

€ 2148,- p.p.

vanaf 2 personen

* Dit zijn indicatieprijzen
Direct reserveren? Offerte opvragen

Rondreis: Kuala Lumpur, Penang en Langkawi Deluxe

(R-0469)

17-daagse combinatiereis Maleisië

Leuke pluspunten om te weten

  • Bruisend Kuala Lumpur
  • Koloniaal Penang
  • Idyllisch strand op Langkawi
Combineer de bruisende metropool Kuala Lumpur met de paradijselijke eilanden Penang en Langkawi. Een ideale reis als u cultuur wilt combineren en genieten van de prachtige stranden van Maleisië en het ultieme eilanden gevoel wilt ervaren. Tijdens deze reis verblijft u in deluxe accommodaties.

Bij aankomst in Maleisië verblijft u de eerste nachten in Kuala Lumpur, de bruisende hoofdstad van Maleisië. Deze stad is een smeltkroes van Aziatische culturen. U zult het contrast zien tussen de historische architectuur en de moderne wolkenkrabbers en zelf ervaren hoe het oude en het nieuwe in deze stad samenvloeien.

Vervolgens reis u naar het koloniale eiland Penang, dat met een brug verbonden is aan het vasteland van Maleisië. Het is een zeer veelzijdig eiland, dat naast haar mooie stranden een zeer rijke mix van culturen herbergt. Deze historie is dan ook duidelijk zichtbaar in het culturele hart van het eiland: de hoofdstad Georgetown. Moskeeën en Hindoestaanse tempels wisselen elkaar af. Hoogtepunt is echter de grootste boeddhistische tempel uit Zuid-Oost Azië: ‘de Kek Lok Si tempel’.

Batu Ferringhi is de bekendste badplaats van Penang. 's Avonds is er een sfeervolle avondmarkt waar u heerlijk kunt rond lopen. Tevens zijn er vele restaurantjes waar zowel lokale als westerse gerechten vers voor u worden bereidt.

Tenslotte gaat u genieten van een ontspannen verblijf aan het prachtige zandstrand van Langkawi. Het eiland heeft echter ook ontzettend veel te bieden op natuurgebied. Naast een dichtbegroeide jungle in het binnenland, waar u een mooie boottocht kunt maken door het mangrovewoud, heeft Langkawi een zeer kleurrijke onderwaterwereld. Hier kunt u dus ook prachtig duiken of snorkelen.

Kortom, deze reis biedt u de perfecte combinatie tussen cultuur, historie en heerlijk strandverblijf op twee eilanden!
Wat kunt u verwachten?- Transfers per airconditioned minibus (naar keuze Seat in Coach of privé)
- Verblijf in deluxe 5* hotels
- Programma naar eigen invulling

Dagelijks vertrek mogelijk
Dagelijks verlengen mogelijk

Uw reis op maat
Wilt u langer verblijven, dan kunt u via de kalender uw gewenste retourdatum kiezen. Daarmee verlengt u het laatste hotel van deze reis. Wilt u liever langer in een ander hotel tijdens deze reis verblijven, dan kunnen wij deze reis voor u op maat samenstellen.

Daarnaast is het ook mogelijk om de hotels te upgraden naar een van onze andere hotels. Voor uw opties kijkt u hier.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel