Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

10 Dagen

€ 1128,- p.p.

vanaf 4 personen

€ 1137,- p.p.

vanaf 2 personen
Info & Prijzen
Vraag offerte aan

Rondreis: Kuala Lumpur en Langkawi

(R-0458)

10-daagse combinatiereis Maleisië

Leuke pluspunten om te weten

  • Bruisend Kuala Lumpur
  • Idyllisch strand op Langkawi

Rondreis Kuala Lumpur en LankawiCombineer de prachtige stad Kuala Lumpur met een strandvakantie op het tropische koraal eiland Langkawi! Uw hotels en transfers worden door ons geregeld.

Vakantie Kuala LumpurBij aankomst in Maleisië verblijft u de eerste nachten in Kuala Lumpur, de bruisende hoofdstad van Maleisië. Deze stad is een smeltkroes van Aziatische culturen. U zult het contrast zien tussen de historische architectuur en de moderne wolkenkrabbers en zelf ervaren hoe het oude en het nieuwe in deze stad samenvloeien.

Vakantie LangkawiDe rondreis gaat verder naar Langkawi, waar u geniet van een ontspannen verblijf aan het prachtige zandstrand. Het eiland heeft echter ook ontzettend veel te bieden op natuurgebied. Naast een dichtbegroeide jungle in het binnenland, waar u een mooie boottocht kunt maken door het mangrovewoud, heeft Langkawi een zeer kleurrijke onderwaterwereld. Hier kunt u dus ook prachtig duiken of snorkelen.

Kortom, deze rondreis biedt u de perfecte combinatie tussen cultuur en ontspanning en vrijheid voor een eigen invulling.
Wat kunt u verwachten?- Transfers per airconditioned minibus (naar keuze Seat in Coach of privé)
- Verblijf in comfortabele hotels
- Programma naar eigen invulling

Dagelijks vertrek mogelijk
Dagelijks verlengen mogelijk

Uw reis op maat
Wilt u langer verblijven, dan kunt u via de kalender uw gewenste retourdatum kiezen. Daarmee verlengt u het laatste hotel van deze reis. Wilt u liever langer in een ander hotel tijdens deze reis verblijven, dan kunnen wij deze reis voor u op maat samenstellen.

Daarnaast is het ook mogelijk om de hotels te upgraden naar een van onze andere hotels. Voor uw opties kijkt u hier.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel