Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Rondreis > Japan > Japan Highlights Deluxe > Reizen per trein door Japan
Vorige pagina

16 Dagen, vanaf

€ 3955,- p.p.

vanaf 4 personen

€ 3955,- p.p.

vanaf 2 personen

* Dit zijn indicatieprijzen
Direct reserveren? Offerte opvragen

Rondreis: Japan Highlights Deluxe

(R-9202)

16-daagse privé rondreis Japan

Reizen per trein door Japan
Japan leent zich perfect om individueel te ontdekken. De snelste en meest ideale manier om te reizen in Japan is met de trein. In geen enkel ander land is het openbaar vervoer zo goed georganiseerd als in Japan.
Met de Japan Rail Pass kun je voordelig en efficiënt door Japan te reizen. Je kunt dan onbeperkt gebruik van het uitgebreide JR-netwerk met een 7, 14 of 21-daagse pas. De treinen in Japan zijn snel en veilig en rijden altijd perfect op tijd!

Met de razendsnelle Shinkanse (bullet train) of Hikari treinen reis je letterlijk in een sneltreinvaart van de een naar de andere bestemming.

Hoe werkt de Japan Rail Pass:
De Japan Railpass is niet te koop in Japan. In Nederland ontvang je bij de reispapieren een voucher die je bij aankomst moet inwisselen om de Japan Rail Pass te activeren.

1.Neem je voucher en paspoort mee naar de JR Ticket Offices op de luchthaven.

2.Vul daar een formulier in. Je bepaalt zelf de dag waarop de JRP ingaat. Dit hoeft niet op de dag zelf te zijn. Let op, de dagen lopen vanaf 00:00 tot 00:00. Het heeft dus geen zin om de pas in de avond te activeren.

3. Je ontvangt dan de daadwerkelijke Japan Rail Pass. Raak deze niet kwijt! Een nieuwe pas uitgeven in Japan is niet mogelijk.

4. De Japan rail Pass is een is een kartonnen pas. Deze moet je daarom aan het personeel bij de poortjes laten zien en zij laten je er doorheen op het station.

5. Het is aan te raden om je stoel te reserveren bij het loket vanaf het station waar je gaat vertrekken, zodat je verzekerd ben van een zitplaats en je niet hoeft te wisselen van plek omdat je op iemands gereserveerde plek zit vanaf het volgende station bijvoorbeeld.


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel