Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Rondreis > Indonesie > Overwinteren op bali lombok > Dag tot dag
Vorige pagina

31 Dagen

€ 1828,- p.p.

vanaf 4 personen

€ 1867,- p.p.

vanaf 2 personen
Info & Prijzen
Vraag offerte aan

Rondreis: Overwinteren op Bali & Lombok

(R-0535)

31-daagse overwinterreis Sanur-Senggigi

Dag 1: Vertrek Amsterdam
U vliegt vanaf Schiphol comfortabel naar Denpasar.

Dag 2: Aankomst op Bali
Bij aankomst op Bali staat uw gids al klaar voor de transfer naar Sanur.

Dag 3-15: Verblijf in Sanur
U start uw overwintervakantie langs het mooie zandstrand van Sanur Beach. Sanur is voor Nederlanders wellicht de meest populaire badplaats op Bali en heeft haar oorspronkelijke en authentieke karakter door de jaren heen weten te behouden. Het is een rustig stadje, gelegen aan de zuidoostkust van Bali, en een goede uitvalsbasis om het prachtige Bali te verkennen.

Het schitterende Sanur Beach Hotel is gelegen aan het strand van Sanur, is grootschalig opgezet, maar heeft toch de Balinese sfeer weten te behouden. Het hotel beschikt over veel faciliteiten waaronder 4 restaurants en 2 zwembaden.

Dag 16: Sanur - Senggigi
Nadat u 2 weken helemaal heeft kunnen uitrusten aan het strand van Sanur, is het tijd voor een verandering. U wordt op tijd opgehaald door uw gids voor de transfer naar de luchthaven van Denpasar. Een korte vlucht van ca. 30 minuten brengt u naar Lombok, waar u een weekje zult spenderen. Bij aankomst staat er wederom een gids van 333travel op u te wachten om u naar uw bestemming te brengen.

U verblijft aan de westkust, direct aan het prachtige strand van Senggigi, in het Kila Senggigi Beach Hotel. Verscholen in uitgestrekte tropische tuinen liggen de traditioneel ingerichte kamers en tevens beschikt het hotel over uitstekende faciliteiten waaronder een prachtig lagune zwembad en 3 restaurants. Senggigi is een klein dorpje, gelegen aan een baai met prachtige strandjes. In het dorp vindt u een aantal leuke restaurantjes en winkeltjes en u heeft er een prachtig uitzicht op de Rinjani vulkaan.

Dag 17-22: Verblijf in Senggigi
U zult direct bij aankomst al het verschil bemerken. Lombok is rustiger, heeft andere natuur, nog mooiere stranden en vooral een hele andere sfeer dan Bali. Het eiland ligt net ten zuiden van de ‘Wallaceline’; de grens van het Australische en Aziatische ecosysteem. Hierdoor vindt u er een kleurrijke verscheidenheid aan plant- en diersoorten die opvallend verschillend is aan die van Bali. Zo vindt u er typisch Australische plantensoorten als de eucalyptus en de acacia’s naast de ‘Aziatische’ mangrovebossen. Ook komen er diersoorten als wilde runderen, vele hertensoorten en de Australische kuifkaketoe voor naast apen en tropische vogels.

Vanuit Senggigi kunt u ook gemakkelijk een dagexcursie naar bijvoorbeeld de beroemde Gili Eilanden boeken om hier de prachtige onderwaterwereld te gaan ontdekken.

Dag 23: Senggigi - Sanur
Uw verblijf op Lombok zit er weer op. U wordt opgehaald voor de transfer naar de luchthaven en vliegt hiervandaan terug naar Bali. Uw gids verwacht u al en zal u terugbrengen naar het Sanur Beach Hotel voor uw laatste week van deze overwinter-vakantie.

Dag 24-29: Verblijf in Sanur
Geniet van de laatste week op Bali wederom in het Sanur Beach Hotel.

Mocht u deze week liever in één van de andere badplaatsen op Bali spenderen, dan kunnen wij het programma uiteraard voor u aanpassen. Zo zou u bijvoorbeeld ook uw laatste week in het Lumbini Villa’s in Jimbaran doorbrengen. Een ander leuk alternatief zou bijvoorbeeld het Candi Beach Resort in Candidasa zijn.

Dag 30: Bali - Amsterdam
In de loop van de dag vertrekt u richting de luchthaven van Denpasar, vanwaar u terug naar Amsterdam vliegt.

Dag 31: Aankomst Amsterdam
Aankomst op Schiphol.


Strand Senggigi op Lombok

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel