Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

20 Dagen

€ 1899,- p.p.

vanaf 4 personen

€ 2215,- p.p.

vanaf 2 personen
Info & Prijzen
Vraag offerte aan

Rondreis: Het pure Javaanse land

(R-0539)

20-daagse privé rondreis Indonesië-Bali

Leuke pluspunten om te weten

  • Natuur en koloniale sferen in Bandung
  • Verblijf op het platteland van Garut
  • Prachtig strand en national park bij Pangandaran
  • Yogyakarta: Hart van de Javaanse cultuur
  • Mogelijkheid voor zonsopkomst met uitzicht over de Bromo vulkaan
  • Rustig reistempo
Deze individuele rondreis Indonesië leidt u van West- naar Oost-Java, dwars door het centrum van ons koloniale verleden. U reist op een rustig tempo, zodat u het eiland Java echt kunt beleven en van alles, van de belangrijkste highlights tot het traditionele platteland tot de uitbundige natuur kunt genieten.

U start uw rondreis in Bandung, de hoofdstad van West-Java met een leuk centrum dat nog echt de koloniale grandeur ademt. Het koele klimaat door haar ligging in de bergen en de rondom groen uitgestrekte theeplantages, maken Bandung een heerlijke plaats om een paar dagen te spenderen.

In Garut verblijft u echt op het Javaanse platteland, waar u zelf prachtige wandelingen kunt maken en het traditionele leven ontdekt. Ook is het mogelijk om de minder bekende Papandayan vulkaan te bezoeken. Via het gezellige kustplaatsje Pangandaran met haar fijne zwarte zandstranden en de nabij gelegen Green Canyon in het gelijknamige nationaal park, reist u verder richting Yogya.

Yogyakarta is het culturele centrum van Java. U heeft uitgebreid de tijd om deze interessante stad en haar omgeving te verkennen. Een bezoek aan het sultanspaleis de moeite waard, terwijl u ’s avonds gezellig gaat slenteren op de beroemde markt langs de Malioboro. In de omgeving van Yogya zijn de Prambanan en Borobudur wereldberoemde highlights. U kunt echter ook kiezen voor een bezoek aan de minder bekende Gedong Songo tempel.

Verder oostwaarts reist u dwars door het imposante Tengger gebergte en heeft u o.a. de mogelijkheid om de zonsopkomst bij de beroemde Bromo vulkaan en de avontuurlijke wandeling naar de rand van de krater mee te maken.

Na deze rondreis over het veelzijdige Java, eindigt u uw rondreis door Indonesië met een heerlijke strandvakantie op Bali.
Wat kunt u verwachten?- Reizen op privé-basis
- Vervoer per airconditioned minibus
- Persoonlijk karakter
- Begeleiding van een ervaren en deskundige Engelssprekende gids
- Verblijf tijdens rondreis in prima toeristen- tot middenklasse hotels
- Verblijf aan het strand in sfeervol deluxe hotel
- Entreegelden bij genoemde excursies inclusief

Dagelijks vertrek mogelijk
Dagelijks verlengen mogelijk

Uw reis op maat
Wilt u langer verblijven, dan kunt u via de kalender uw gewenste retourdatum kiezen. Daarmee verlengt u het laatste hotel van deze reis. Wilt u liever langer in een ander hotel tijdens deze reis verblijven, dan kunnen wij deze reis voor u op maat samenstellen.

Daarnaast is het ook mogelijk om de hotels te upgraden naar een van onze andere hotels. Voor uw opties kijkt u hier.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel