Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Rondreis > India > Mumbai en goa
Vorige pagina

9 Dagen, vanaf

€ 1368,- p.p.

vanaf 4 personen

€ 1433,- p.p.

vanaf 2 personen

* Dit zijn indicatieprijzen
Direct reserveren? Offerte opvragen

Rondreis: Mumbai en Goa

(R-0758)

9-daagse combinatiereis India

  • Fascinerend Mumbai inclusief stadstour
  • Tropische stranden van Goa

Privé reis naar India


Combineer de fascinerende stad Mumbai met een strandvakantie naar de tropische stranden met wuivende palmen van Goa. De transfers en je accommodaties worden door ons geregeld tijdens de combinatiereis naar India.

Bij aankomst in India verblijf je de eerste 2 nachten in Mumbai. De Britten noemden deze stad Bombay, maar de naam is recentelijk veranderd in het oorspronkelijke Mumbai. Dat was de naam die vissers aan het gebied gaven om hun godin Mumbadevi te eren.

De wereldstad Mumbai


Mumbai is met 13 miljoen inwoners de grootste stad van India. Het ligt in het westen aan de Arabische Zee en is de belangrijkste havenstad van het land. Het centrum van Mumbai is heel modern, er staan wolkenkrabbers met veel glas en staal. Maar net als andere Indiase steden kent ook Mumbai sloppenwijken. Mumbai is ook bekend om de grootste filmindustrie van de wereld Bollywood. Een vakantie naar Mumbai zal een indrukwekkende ervaring zijn!

Strandvakantie naar Goa


Vervolgens vlieg je naar het tropische Goa, waar je 5 nachten gaat genieten van een ontspannen verblijf aan het prachtige zandstrand. Uitgestrekte stranden omzoomd door palmbomen, heerlijk eten, leuke strandtentjes en kleurrijke souvenirs kenmerken Goa. De deelstaat Goa aan de westkust is weliswaar India, maar dan met een Portugees tintje. In de jaren 60 was Goa ook erg in trek bij de hippies en nog tot de dag van vandaag is de sfeer erg "laid back".

Kortom, deze reis bied je de perfecte combinatie tussen cultuur en ontspanning en vrijheid voor een eigen invulling.

Luxere accommodaties?


Deze reis is ook met verblijf in luxere accommodaties of exclusief vliegreis te boeken. 333travel staat altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden. Neem gerust contact met ons op, 333travel helpt je graag bij het verzorgen van je unieke reis.,

Mumbai en Goa Deluxe

Inclusief vluchten. Combineer de fascinerende stad Mumbai met een strandvakantie naar de tropische stranden met wuivende palmen van Goa. Bij aankomst in India verblijft u de eerste 2 nachten in ...

Bekijk reis
Vanaf €1580,- p.p.

Aantal dagen: 9
Inclusief vliegtickets: Ja
Verlengbaar: Ja
Maatwerk mogelijk: Ja

Bekijk deze reis Vraag offerte aanIbrahim Roza in Bijapur


WAT KUN JE VERWACHTEN?
- Transfers per airconditioned minibus
- Verblijf in goede middenklasse accommodaties
- Programma naar eigen invulling

Dagelijks vertrek mogelijk
Dagelijks verlengen mogelijk

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel