Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

5 Dagen, vanaf* Dit zijn indicatieprijzen
Direct reserveren? Offerte opvragen

Rondreis: One to One Hotel - The Village

(R-0913)

5-daagse stedentrip Abu Dhabi

Leuke pluspunten om te weten

  • Rustig gelegen in het hart van Abu Dhabi
  • Mooie palmtuinen met laagbouw accommodatie
  • Mooie zwembaden en 6 restaurants
  • Incl. privé-transfers en 4 overnachtingen in een 4* hotel
Abu Dhabi, als stad van uitersten, is een ideale plaats voor een korte vakantie. Het is niet al te ver vliegen, er is veel te zien en te doen en het hoeft niet al te duur te zijn. In de stad ziet u op de ene hoek van de straat een traditionele souk en even verderop een hypermodern architectonisch hoogstandje. Langs de bekende 8 km lange Corniche Road vindt u een prachtige uitgestrekt en gemoderniseerd strand met alle nodige faciliteiten, maar u bent ook in een zucht de stad uit en bevindt zich middenin de woestijn.

Tijdens deze stedentrip Abu Dhabi ervaart u de elegantie en warme uitstraling van de Emiraten in het One to One - The Village, een luxe hotel met rustige ligging in het hart van Abu Dhabi. Uw accommodatie ligt in verschillende gebouwtjes verspreid in een tuin vol wuivende palmen. Per gebouw is er een apart zwembad beschikbaar.

Dagelijks vertrek mogelijk
Dagelijks verlengen mogelijk

Het One to One - The Village heeft een perfecte ligging midden in hart van Abu Dhabi. Rondom het hotel vindt u diverse winkeltjes en restaurantjes, het hotel zelf beschikt over maar liefst 6 restaurants die door heel de stad bekend en geliefd zijn. Zo kunt u in het 18 Oz restaurant de beste steak in town eten, in het Resto 24 uur per dag terecht voor zowel a la carte als buffet of de beste seafood eten in het Sennara restaurant. Bovenop ieder kamerblok heeft het One to One - The Village een zwembad omringd door een heerlijk sundeck, waardoor u meer een privé-gevoel zult krijgen.

Vanuit het hotel gaat u gemakkelijk op ontdekking in Abu Dhabi, een cosmopolitische stad met een imposante skyline, maar tegelijkertijd verbazingwekkend traditioneel. Geniet van zowel moderne architectuur met het overhellende Capitol Gate gebouw en het Aldar hoofdkwartier, wat een volmaakt rond gebouw is. Daarnaast is de traditionele architectuur goed vertegenwoordigd in de vele moskeeën in de stad. De Sjeik Zayed Moskee is de 7e grootste moskee ter wereld en met maar liefst 57 koepels en 4 minaretten beslist een schouwspel. Of ga naar Yas Island waar u de grote attractieparken vindt waar Abu Dhabi ook bekend om is.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel