Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

6 Dagen, vanaf

€ 1139,- p.p.

vanaf 4 personen

€ 1166,- p.p.

vanaf 2 personen

* Dit zijn indicatieprijzen
Direct reserveren? Offerte opvragen

Rondreis: Dubai, moderne stad en oneindige woestijn

(R-0915)

6-daagse privé rondreis Dubai

Leuke pluspunten om te weten

  • Verblijf in sfeervolle en luxueuze accommodatie in de stad en woestijn
  • Uitzicht op de wereldberoemde Meydan paardenrenbaan
  • Stijlvolle restaurants, bars en prachtige zwembaden
Tijdens deze privé tour Dubai verblijft u in 2 heel verschillende hotels in de stad en middenin de woestijn, zodat u de verschillen van de Emiraat Dubai goed kunt ervaren. Uw hotels zijn van een hoogstaande kwaliteit en bieden u een uiterst luxueus verblijf.

U start in The Meydan Hotel, een uitstekend eerste klasse hotel met een bijzondere locatie. Het is namelijk direct naast de wereldberoemde paardenrenbaan gelegen, waar in het winterseizoen de Dubai World Cup met de duurste volbloedpaarden wordt verreden. Als u geluk heeft, is er tijdens uw verblijf een race en kunt u deze bijwonen. Verder beschikt The Meydan o.a. over een prachtige golfbaan, een eigen beachclub aan het strand van Jumeirah en maar liefst 8 restaurants en bars.

Vanuit The Meydan Hotel is het eenvoudig om de stad verder te verkennen door middel van een interessante citytour. Ook zult u een dinnercruise door Dubai Marina maken, waar u uitzicht heeft op o.a. de Dubai Palm en het zeil van het Burj Al Arab gebouw, terwijl u langs de duurste jachten vaart.

Na uw verblijf in de stad Dubai, is het tijd voor de eindeloze Rub Al Khali woestijn die het grootste deel van de Emiraat Dubai opmaakt. Zodra u de stad verlaat, bevindt u zich al in de woestijn en na zo’n 3 kwartier rijden bereikt u uw volgende bestemming: het betoverende Bab Al Shams Resort.

Dit resort lijkt regelrecht uit het sprookje van 1001 nachten gekomen te zijn. Gebouwd in de vorm van een Arabisch fort is het volledig in harmonie met de omringende woestijn en qua decoratie ziet u overal de sfeervolle Arabische accenten terugkomen. De imposante duinen met steile hellingen en glooiende kammen bieden allerlei vertier, zoals avontuurlijke jeepsafari’s, zandboarden of traditioneler, een tocht per kameel.


Luchtfoto van Dubai en Burj KhalifaExtra informatie Bab al ShamsBij verblijf in de periode 28 december - 1 januari geldt een minimum verblijf van 2 nachten. Daarnaast is het niet mogelijk om op 31 december uit te checken.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel