Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Rondreis > Dubai > Arabian courtyard > Dag tot dag
Vorige pagina

Stedentrip Dubai Citytrip Dubai - Arabian Courtyard dag tot dag

Dag 1: Amsterdam - Dubai
U vliegt 's avonds vanaf Schiphol comfortabel naar Dubai.

Dag 2-3: Verblijf in Dubai
U komt de volgende ochtend aan op de luchthaven van Dubai, waar uw transfer al klaar staat om u naar uw hotel te brengen.

U verblijft in het Arabian Courtyard Hotel, een sfeervol 4* hotel, gedecoreerd met Arabische en oosterse details. Het hotel ligt middenin het Indian Shopping district, in Oud-Dubai en biedt uitstekende faciliteiten waaronder diverse restaurants, een zwembad en gratis shuttle-service naar Jumeirah Beach.

Uw citytrip in Dubai kan direct beginnen! U heeft 2 volle dagen de tijd om de stad uitgebreid te gaan verkennen. Het is in ieder geval de moeite waard om de historische wijk rondom uw hotel te gaan verkennen en uiteraard mogen de hoogtepunten, zoals het luxe hotel Burj Al Arab en het hoogste gebouw ter wereld Burj Khalifa niet ontbreken. Neem ook de tijd om in de één van de vele luxueuze shoppingmalls te gaan kijken, want u bent echt niet in Dubai geweest zonder een bezoek aan zo’n winkelparadijs.

Dag 4: Dubai - Amsterdam
Uw verblijf in Dubai is alweer ten einde. Uw transfer zal weer op tijd klaar staan om u terug te brengen naar de luchthaven.

U komt dezelfde dag nog aan op Schiphol.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel