Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

16 Dagen, vanaf

€ 2690,- p.p.

vanaf 4 personen

€ 3026,- p.p.

vanaf 2 personen

* Dit zijn indicatieprijzen
Direct reserveren? Offerte opvragen

Rondreis: Verborgen Plekjes van China

(R-0333)

16-daagse rondreis

Leuke pluspunten om te weten

  • De panda's in Chengdu
  • De Miao, Dong en Yao minderheden
  • Het imponerend karst gebergte
  • Bezoek aan de authentieke plaatsen Kaili en Zhaoxing
  • De wind-en regenbruggen in Dong country
  • Li-cruise
  • Entreegelden bij genoemde excursies inclusief

Rondreis China


Tijdens deze privé rondreis wacht je het sprookjesachtige decor van prachtige rijstterrassen in de bergen, authentiek dorpen en de eeuwenoude cultuur van de Miao, Dong en Yao minderheden. Je maakt kennis met een bijzonder deel van China, waar tand des tijds nog weinig invloed heeft gehad. Verwacht tijdens de reis geen luxe, maar wel een onvergetelijke culturele ervaring in een betoverende omgeving.

Je rondreis begint in Chengdu. De hoofdstad van de provincie Sichuan. De regio staat bekend om zijn culinaire en pittige gerechten en natuurlijk de reuzenpanda’s. Vanuit Chengdu vlieg je naar Guiyang, waar vandaan je verder reist naar Kaili. Hier leven de Miao, een van de 55 etnische minderheden in China. De Miao zien er kleurrijk uit. Hun dorpen en huizen zijn vaak versiert en ze dragen prachtige geborduurde kleding en veel zilveren sieraden.

Rondreis lang de Miao, Dong en Yao minderheden


Je reist per trein nog dieper de bergen in naar Zhaoxing. Hier wonen de Dong minderheid, die bekend staan als de beste houtbewerkers van China. Ze maken onder meer de typerende drumtorens en wind-en regenbruggen deze zijn allemaal zonder spijkers gebouwd.

Vervolgens reis je verder naar Chengyang. Dit is een verzamelnaam voor 6 schitterende authentieke Chinese dorpjes. Deze autovrije dorpjes zijn tegen de hellingen van Chengyang vallei gebouwd en via wandelpaden onderling met elkaar verbonden. De beroemde attractie is de langste houten Wind en Regen Brug en ook een van de mooiste bruggen van China!

Li-cruise dwars door het karst gebergte


Vanuit slingert de weg zich omhoog naar het dorpje Ping’an, gelegen tussen de rijstvelden van Longsheng. Het dorp is niet te bereiken per auto, dus is het een klein half uur wandelen naar het pittoreske dorp, met zijn kleurrijke kraampjes en houten huizen. Hier wonen de Yao minderheden. De vrouwen van de Yao zijn beroemd om hun ontzettend lange haren van soms wel 2 meter lang. In de omgeving kun je heerlijk wandelen en overal een panoramisch uitzicht!

De reis brengt je naar Guilin, waar vandaan je een indrukwekkende Li-cruise gaat maken dwars door het Karst gebergte naar het sfeervolle Yangshuo. Per hogesnelheidstrein eindigt deze bijzondere reis tenslotte in Guangzhou, de oudste stad van China.

Exclusief vliegreis?
Deze reis is ook exclusief vliegreis te boeken.

Verborgen Plekjes van China

Tijdens deze reis wacht u het sprookjesachtige decor van prachtige rijstterrassen in de bergen, authentiek dorpen en de eeuwenoude cultuur van de Miao, Yao en Dong minderheden. U maakt kennis met een ...

Bekijk reis
Tags: Rondreis zonder vlucht, Natuur, Cultuur
Vanaf € 2236,- p.p.

Aantal dagen: 15
Inclusief vliegtickets: Nee
Verlengbaar: Nee
Maatwerk mogelijk: Ja

Bekijk deze reis Vraag offerte aanChinese rijstvelden in de mist
Chinees landschap rond de Li-rivier
Chinese delicatesse
WAT KUNT U VERWACHTEN?
- Gegarandeerd vertrek
- Reizen op privé-basis
- Vervoer per comfortabele snelheidstrein en auto met chauffeur op de bestemming
- Persoonlijk karakter
- Begeleiding van een ervaren en deskundige Engelssprekende gids
- Entreegelden bij genoemde excursies inclusief

Dagelijks vertrek mogelijk
Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel