Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

18 Dagen

€ 1066,- p.p.

vanaf 4 personen

€ 1590,- p.p.

vanaf 2 personen
Info & Prijzen
Vraag offerte aan

Rondreis: Grand Tour West-Canada per camper

(R-8010)

18-daagse camper rondreis Canada

Leuke pluspunten om te weten

  • Rondreis per camper met veel vrijheid
  • Uitgestrekte natuur van West-Canada
  • Scherpe pieken van de Rockies, watervallen en meren
  • Beren, elanden en walvissen
Een campervakantie geeft u veel vrijheid en onafhankelijkheid. U heeft uw eigen huisje op wielen al mee, dus u kunt ter plekke beslissen of u ergens langer of korter verblijft. Tijdens een vakantie met de camper kunt u geheel uw eigen route samenstellen, echter om u een beetje op weg te helpen, hebben wij deze route langs alle belangrijke hoogtepunten van West-Canada als suggestie voor u samengesteld.

De reis start in het oudste natuurpark van Canada, Banff, waarna u de andere parken Kootenay en Yoho NP gaat ontdekken. Geniet er van het prachtige landschap van de Rocky Mountains vol scherpe pieken, glazige gletsjers, fleurige bergweides, bossen en diepblauw of groen gekleurde meertjes. Onderweg kunt u diverse dieren spotten, waaronder grizzlyberen, zwarte beren, wolven, wapiti’s, berggeiten, dikhoornschapen en vele hertensoorten.

Via de Highway 93, oftewel de bekende Icefield Parkway, rijdt u naar Jasper dwars door de bergen en langs het ijs van de enorme Atabasca gletsjer. Vanuit Jasper, rijdt u naar het Wells Gray Provincial Park, ook wel het park van de watervallen genoemd.

Vanuit Wells Gray gaat de route naar het beroemde skioord Whistler, dat ook zomers een leuke plaats is. U zult merken dat de natuur hier heel anders, maar net zo mooi is. Na Whistler verlaat u het vasteland van Canada en steekt over naar Vancouver Island.

Ongeveer net zo groot als de hele Benelux is Vancouver Island een walhalla voor natuurliefhebbers. U kunt er eindeloos wandelen en als u geluk heeft onderweg beren, herten, poema’s en wolven spotten. Daarnaast is de zee rondom Vancouver Island ook zeer rijk aan leven. U kunt er vrijwel de hele zomer diverse walvissen spotten, waaronder bultruggen, de grijze walvis en natuurlijk de bekendste, orka’s.

Uw camper rondreis eindigt in het gemoedelijke Vancouver waar u nog even tijd heeft om de stad te verkennen.
WAT KUNT U VERWACHTEN?
- Gegarandeerd vertrek
- Veel vrijheid
- Inclusief Fraserway camper

Dagelijks vertrek mogelijk
Dagelijks verlengen mogelijk

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel