Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

17 Dagen, vanaf

€ 1343,- p.p.

vanaf 4 personen

€ 1822,- p.p.

vanaf 2 personen

* Dit zijn indicatieprijzen
Direct reserveren? Offerte opvragen

Rondreis: Fly drive Highlights Oost-Canada

(R-8013)

17-daagse fly drive Canada

Leuke pluspunten om te weten

  • Bruisend Toronto en nabijgelegen Niagara Falls
  • Meren, moerrassen en bergen
  • Elanden en zwarte beren spotten
  • Sfeervolle steden Ottawa, Québec en Montréal
  • Wateren rondom de Thousand Islands

Autorondreis Canada


Deze fly drive rondreis door het oosten van Canada, geeft je veel vrijheid om met eigen huurauto het land te verkennen. De reis combineert de sfeervolle steden met de uitgestrekte natuur, meren en bergen die je hier vindt.

De reis start in het bruisende Toronto, een stad met een indrukwekkende skyline waar van alles te doen is. Wandel door de straatjes van het oude Toronto, bezoek een museum of theater of ga wandelen in het park of aan een stadsstrand. De wereldberoemde Niagara Falls kun je ook gemakkelijk vanuit Toronto bezoeken.

Elanden, meren en bergen


Je verlaat de drukte van Toronto en na zo’n 3 uur rijden, bevindt je je middenin de uitgestrekte bossen, moerassen en meren van het Algonquin Provincial Park. Door de wisselende natuur en veel moeras en water is Algonquin dé plaats om elanden te spotten.

De volgende stop is de hoofdstad van Canada, Ottawa, waar de Parliament Hill het uitzicht domineert en door de ligging op de grens tussen Ontario en Québec, de Franse invloeden al voelbaar worden. Daarna trek je de Laurentian Mountains in, een gebied van bergen en meren waar je heerlijk kunt wandelen en kanoën en verblijft in een sfeervolle lodge.

Québec en Montréal


Québec is de hoofdstad van deze Franstalige provincie en ligt aan de Saint Lawrence rivier. De stad heeft een oud centrum waar je je even terug in de tijd waant. Vanuit Québec kun je ook naar Tadoussac rijden, één van de beste plaatsen van Oost-Canada voor walvistochten.

De volgende Franse stad is Montréal. Gelegen op een eiland in de Saint Lawrence rivier is de stad een bijzondere combinatie tussen moderne wolkenkrabbers en een sfeervol oud centrum met daaronder La Vie Souterraine, oftewel de ondergrondse stad.

Je volgt de kust van het enorme Ontario Meer terug naar Toronto en komt onderweg langs de Thousand Islands regio, waar je een boottocht langs de vele eilandjes kunt maken.


Parliament hill Ottawa
Skyline Toronto bij zonsondergang
de Niagara Falls van dichtbij zien
Winkelstraat in Quebec City


[note]Wat kun je verwachten?
- Gegarandeerd vertrek
- Veel vrijheid
- Verblijf in middenklasse hotels
- Inclusief Alamo autohuur

Dagelijks vertrek mogelijk
Dagelijks verlengen mogelijk

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel