Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

10 Dagen, vanaf

€ 1413,- p.p.

vanaf 4 personen

€ 1458,- p.p.

vanaf 2 personen

* Dit zijn indicatieprijzen
Direct reserveren? Offerte opvragen

Rondreis: Phnom Penh & Siem Reap in Comfort en Luxe

(R-0606)

10-daagse combinatiereis Cambodja

Leuke pluspunten om te weten

  • Verblijf in stijlvolle, luxe accommodaties
  • De hoofdstad Phnom Penh, waar oud en nieuw samenkomen
  • Siem Reap, met het magnifieke Angkor tempelcomplex
Tijdens deze combinatiereis verblijf je in de 2 belangrijkste plaatsen van Cambodja, de hoofdstad Phnom Penh en het provinciale Siem Reap, bekend om het nabijgelegen indrukwekkende Angkor tempelcomplex. Niet alleen de bestemmingen, maar ook de accommodaties maken deze reis speciaal. Je verblijft in twee heerlijke luxe accommodaties, waarbij de koloniale inrichting, de sfeer en met name de service je verblijf tot een genot maken.

De vluchten, vervoer naar je hotel en de accommodaties zijn geregeld en verder heb je alle vrijheid om zelf je dagen in te delen. Beslis zelf hoe laat je opstaat, wat je gaat bezoeken en hoeveel je op een dag gaat doen.

Bruisend Phnom Penh


Je begint je reis in de hoofdstad van het land, Phnom Penh. Hier komen oud en nieuw samen. Tussen de nieuwere gebouwen en huizen vind je ineens een tempel of een kleine markt. In deze stad kun je al wandelend of reizend per tuktuk gemakkelijk alle bezienswaardigheden bezoeken en goed winkelen in de leuke, kleine boetiekwinkeltjes. In de avond zijn er vele uitstekende restaurants te vinden en enkele hippe bars.

Siem Reap en het Angkor tempelcomplex


Je eindigt je reis in Siem Reap, een gezellige stad. De populariteit heeft het te danken aan het nabijgelegen Angkor tempelcomplex, dat op de werelderfgoedlijst van Unesco staat. Hier kun je gemakkelijk 3 dagen ronddwalen van tempel tot tempel zonder je een moment te vervelen. In de avonden kun je uitstekend dineren en genieten van een cocktail in een trendy bar.
WAT KUN JE VERWACHTEN?
- Gegarandeerd vertrek
- Reizen op privé-basis
- Vervoer per auto of minibus
- Verblijf in luxe 5* hotels

Dagelijks vertrek mogelijk
Dagelijks verlengen mogelijk

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel