Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

Rondreis: Phnom Penh en Siem Reap

(R-5600)

10-daagse combinatiereis Cambodja

Leuke pluspunten om te weten

  • Stijlvolle, trendy en service gerichte accommodaties
  • De hoofdstad Phnom Penh, waar oud en nieuw samenkomen
  • Siem Reap, met het magnifieke Angkor tempelcomplex
Tijdens deze combinatiereis verblijft u in de 2 belangrijkste plaatsen van Cambodja, de hoofdstad Phnom Penh en het provinciale Siem Reap, bekend om het nabijgelegen indrukwekkende Angkor tempelcomplex. Niet alleen de bestemmingen, maar ook de accommodaties maken deze reis speciaal. U verblijft in de meest trendy accommodaties van Cambodja, waarbij de architectuur, de inrichting, de sfeer en ook de service de hotels onderscheiden van de grote massa. Deze hotels dragen eraan bij dat de reis een uniek en onvergetelijk karakter krijgt.

De vluchten, vervoer naar uw hotel en de accommodaties zijn geregeld en verder heeft u alle vrijheid om zelf uw dagen in te delen. Beslis zelf hoe laat u opstaat, wat u gaat bezoeken en hoeveel u op een dag gaat doen.

U begint uw reis in de hoofdstad van het land, Phnom Penh. Hier komen oud en nieuw samen. Tussen de nieuwere gebouwen en huizen vindt u ineens een tempel of een kleine markt. In deze stad kunt u al wandelend of reizend per tuktuk gemakkelijk alle bezienswaardigheden bezoeken en goed winkelen in de leuke, kleine boetiekwinkeltjes. In de avond zijn er vele uitstekende restaurants te vinden en enkele hippe bars.

U eindigt uw reis in Siem Reap, een gezellige stad. De populariteit heeft het te danken aan het nabijgelegen Angkor tempelcomplex, dat op de werelderfgoedlijst van Unesco staat. Hier kunt u gemakkelijk 3 dagen ronddwalen van tempel tot tempel zonder u een moment te vervelen. In de avonden kunt u uitstekend dineren en genieten van een cocktail in een trendy bar.
Luxe hotelkamer in het Park Hyatt Hyderabad
rivieroever in Phnom Penh
Hotelkamer in het La Maison d'Ambre, Phnom Penh
Lobby van het La Maison d'Ambre in Phnom Pehn
WAT KUNT U VERWACHTEN?
- Gegarandeerd vertrek
- Reizen op privé-basis
- Vervoer per auto of minibus
- Verblijf in deluxe, trendy hotels

Dagelijks vertrek mogelijk
Dagelijks verlengen mogelijk

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel