Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Reisvoorbereiding > Visum > Vietnam

Visum bepalingen Vietnam

Voor Vietnam heeft u een geldig paspoort nodig dat na vertrek uit Vietnam nog minimaal zes maanden geldig is. Tevens heeft u een visum nodig. Vliegt u aan op Hanoi, Ho Chi Minh Stad of Danang en blijft u maximaal 30 dagen in Vietnam, dan kunt u het visum bij aankomst op de luchthaven kopen, uitsluitend met een visa approval letter!

Om een visum bij aankomst op de luchthaven te kopen, heeft u enkele zaken nodig:
Een 'visa approval letter'
2 recente pasfoto’s
Voldoende Amerikaanse dollars voor het visum ter plaatse

De 'visa approval letter' is een officiële goedkeuringsbrief van de Vietnamese autoriteiten zodat u een visum bij aankomst in Vietnam kunt kopen. Deze brief kan 333travel voor u regelen als u een Vietnam reis bij ons geboekt heeft. De aanvraag van deze brief duurt minimaal 5 werkdagen en wij hebben hiervoor een kopie van de paspoorten van alle reisgenoten nodig.

Visumkosten voor visum bij aankomst
€ 14,- p/p voor de visa approval letter.
USD 25 p/p voor het visum, bij aankomst in Vietnam te betalen.

Reist u over land naar Vietnam, bijvoorbeeld vanuit Cambodja, Laos of China, of duurt uw reis langer dan 30 dagen, dan is het niet mogelijk om een visum bij aankomst te kopen. Het visum dient dan al van tevoren in Nederland geregeld te worden.

Het visum kunt u in dat geval snel en veilig regelen via onze partner KES Visa Support. Zie www.kesvisum.nl of bel 070-390 9774 op werkdagen vanaf 08.30 - 17.00 uur.

Bezoekadres
Nieuwe Parklaan 17
2597 LA Den Haag

Postadres
Keith Export Services
Postbus 25771
2502 HT Den Haag

Wanneer u niet de Nederlandse nationaliteit heeft, kunnen afwijkende bepalingen gelden. Dit dient u zelf te checken met het betreffende consulaat.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2017 333travel