Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Reisvoorbereiding > Visum > Sri Lanka
Vorige pagina

Visum bepalingen Sri Lanka

Procedure voor verkrijgen visa Sri Lanka

Een visum naar Sri Lanka dient u online aan te vragen via het ETA systeem (Electronic Travel Authorisation). De aanvraag van een visum kan plaatsvinden via http://www.eta.gov.lk/slvisa/

Het tarief voor een toeristenvisum (30 dagen, double entry) bedraagt volgens de website ongeveer 35 dollar, die u met creditcard kunt betalen. Op een aanvraag voor een visum via de ETA website ontvangt men binnen twee dagen antwoord.

Voor Sri Lanka is verder geldig Nederlands paspoort vereist. Dit paspoort dient na terugkomst vanuit Sri Lanka nog 6 maanden geldig te zijn.

Het is eventueel ook mogelijk het visum ter plaatse te regelen bij aankomst voor $ 25,-, maar houdt u rekening met lange wachttijden.

Indien u langer dan 30 dagen in Sri Lanka wenst te verblijven, dient u een speciaal visum aan te vragen. Dit visum dient u vooraf in Nederland te regelen.

Wij kunnen uw visum ook regelen via onze professionele partner Visa4all. In dit geval betaalt u extra handlingkosten. Klik hier : www.visa4all.nl/333travel

Wanneer u niet de Nederlandse nationaliteit heeft, kunnen afwijkende bepalingen gelden. Dit dient u zelf te checken met het betreffende consulaat.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel