Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Reisvoorbereiding > Visum > Laos
Vorige pagina

Visum bepalingen Laos

Voor Laos heeft u een Nederlands paspoort nodig dat na vertrek nog 6 maanden geldig is. Tevens heeft u een visum nodig.

Dit visum, het zogenaamde toeristenvisum kunt u bij aankomst op de luchthavens van Luang Prabang en Vientiane of bij de grensovergang van Thailand naar Laos kopen en kost ongeveer $ 35,-. Dit bedrag moet contant betaald worden in Thaise baht of US Dollar. Vergeet vooral niet minimaal 1 pasfoto in kleur mee te nemen. Het toeristenvisum is maximaal 30 dagen geldig. Wenst u langer te verblijven dan dient u vooraf in Nederland het visum te regelen.

Het toeristenvisum kunt u snel en veilig regelen via onze professionele partner Visa4all. In dit geval betaalt u extra handlingkosten. Zie www.visa4all.nl/333travel of bel 085 4017661 op werkdagen tussen 09.00 - 17.00 uur.

Bezoekadres
Kruisweg 609
2132NH Hoofddorp

Wanneer u niet de Nederlandse nationaliteit heeft, kunnen afwijkende bepalingen gelden. Dit dient u zelf te checken met het betreffende consulaat.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel