Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Reisinformatie > Landinformatie > Zuid afrika > Hazyview

Streekinformatie over Hazyview
Hazyview dankt haar naam aan een waas, de ‘haze’, die over de bushvelden hangt tijdens de zomer. Hazyview ligt aan de voet van de Drakensberg Mountain Range. De stad heeft een belangrijke rol gespeeld in tijden van de goudmijnen in Zuid Afrika.

Hazyview ligt 420km van Johannesburg en vlakbij de Phabeni toegangspoorten van het wereldberoemde Krugerpark. Het dorp is ontstaan in 1959 toen het eerste postkantoor gebouwd werd. Hazyview heeft een perfect klimaat voor bananen, dus u zult vele bananenplantages zien wanneer u door het gebied rijdt.

U vindt er een groot aantal restaurants, winkelcentra en de Shangana Cultural Village markt. Ook zijn er vele avontuurlijke en sportieve activiteiten, zoals paardrijden, een ballonvaart, wild water raften en wandelroutes. Deze wandelroutes voeren u langs prachtige natuurlandschappen en panoramische watervallen.

Rondreizen en bouwstenen naar Hazyview


Highlights Zuid-Afrika en Swaziland Deluxe

Zuid-Afrika staat garant voor unieke game safari's opzoek naar de big 5. Overnachten in de Afrikaanse bush verlicht met alleen olielampen. Rijden door het bergachtige koningsstaatje Swaziland, maar ...

Bekijk reis
Vanaf €2850,- p.p.

Aantal dagen: 16
Inclusief vliegtickets: Ja
Verlengbaar: Ja
Maatwerk mogelijk: Ja

Bekijk deze reis Vraag offerte aan

Olifanten fluisteraar in Hazyview

Olifanten zijn magische dieren en hun intelligentie wordt gezien als een van de hoogste onder de dieren. Uit hun gedragspatroon blijkt hun intelligentie, zoals het hebben van sociaal gedrag. De ...

Bekijk reis
Tags: 2 & 3 daagse tour, Natuur, Kindvriendelijk


Aantal dagen: 3
Inclusief vliegtickets: Nee
Verlengbaar: Nee
Maatwerk mogelijk: Ja

Bekijk deze reis Vraag offerte aan
Bekijk alle rondreizen naar Zuid-Afrika

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel