Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Reisinformatie > Landinformatie > Vietnam > Reisdocumenten

Reisdocumenten Vietnam

Voor Vietnam is een visum verplicht en u dient in het bezit te zijn van een geldig Nederlands/Belgisch paspoort, dat na thuiskomst nog minimaal zes maanden geldig is. Wij kunnen voor u een officiële goedkeuringsbrief regelen zodat u een visum bij aankomst in Vietnam kunt kopen. Bij de boeking kunt u deze service van 333travel bijboeken voor het bedrag van € 14,- p.p. Ter plaatse betaalt u voor het visum dan nog USD 25 per persoon (wijzigingen voorbehouden). Ook heeft u 2 recente pasfoto's nodig. Dit visum heeft een geldigheid van 30 dagen.

Wenst u langer dan 30 dagen in Vietnam te verblijven, dan dient u het visum vooraf te regelen.

Het visum kunt u snel en veilig regelen via onze partner KES Visa Support. Zie www.kesvisum.nl of bel 070-390 9774 op werkdagen vanaf 08.30 - 17.00 uur.

Bezoekadres
Nieuwe Parklaan 17
2597 LA Den Haag

Postadres
Keith Export Services
Postbus 25771
2502 HT Den Haag

Wanneer u niet de Nederlandse nationaliteit heeft, kunnen afwijkende bepalingen gelden. Dit dient u zelf te checken met het betreffende consulaat.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2017 333travel