Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Reisinformatie > Landinformatie > Vietnam > Reisdocumenten
Vorige pagina

Reisdocumenten Vietnam


Voor Vietnam is een visum verplicht en u dient in het bezit te zijn van een geldig Nederlands/Belgisch paspoort, dat na thuiskomst nog minimaal zes maanden geldig is.

Vliegt u aan op Hanoi, Ho Chi Minh Stad of Danang, heeft u een Nederlands of Belgisch paspoort en blijft u maximaal 30 dagen in Vietnam, dan kunnen wij voor u een officiële goedkeuringsbrief regelen zodat u een visum bij aankomst in Vietnam kunt kopen. Bij de boeking kunt u deze service van 333travel bijboeken voor het bedrag van € 14,- p.p. Ter plaatse betaalt u voor het visum dan nog USD 25 per persoon (wijzigingen voorbehouden). Ook heeft u 2 recente pasfoto's nodig.

Heeft u een Nederlands paspoort, hoeft u slechts 1 keer Vietnam binnen te komen (single entry) en blijft u maximaal 30 dagen in Vietnam, dan komt u in aanmerking voor het e-visum. Deze kunt u zelf aanvragen via deze link. U heeft hiervoor een goede foto of digitale scan nodig van uw paspoort en pasfoto. U vult het aanvraagformulier in en uploadt de foto's/scans volgens de instructies. Met een credit card kunt u de kosten van USD 25 per persoon voor het visum voldoen. U krijgt een persoonlijke bevestigingscode waarmee u op deze zelfde website zelf uw aanvraag in de gaten kunt houden. Dit duurt minimaal 3 werkdagen maar kan langer duren, bijvoorbeeld bij grote drukte of als er lokale feestdagen zijn. Zodra uw aanvraag bevestigd is, print u uw elektronisch visum uit en houdt u deze bij uw paspoort.
Let op: het e-visum is geldig voor alle belangrijke luchthavens en grensovergangen van Vietnam, behalve de grensovergang Vinh Xuong via de Mekong Rivier naar Cambodja. U mag via deze grensovergang niet in- of uitreizen met het e-visum.

Wenst u langer dan 30 dagen in Vietnam te verblijven of komt u niet in aanmerking voor bovenstaande visa mogelijkheden, dan dient u het visum vooraf te regelen via het consulaat. Het visum kunt u snel en veilig regelen via onze professionele partner Visa4all. In dit geval betaalt u extra handlingkosten. Zie www.visa4all.nl/333travel of bel 085 4017661 op werkdagen tussen 09.00 - 17.00 uur.

Bezoekadres
Kruisweg 609
2132NH Hoofddorp

Wanneer u niet de Nederlandse nationaliteit heeft, kunnen afwijkende bepalingen gelden. Dit dient u zelf te checken met het betreffende consulaat.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel