Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Reisinformatie > Landinformatie > Thailand > Veiligheid

Veiligheid in Thailand

Thailand staat bekend als een veilige vakantiebestemming. Desondanks is het altijd verstandig om de gebruikelijke veiligheidsmaatregelen in acht te nemen. Let u net zoals in Nederland goed op uw spullen en loop niet met een openstaande tas op straat. In de grotere steden en de grootste badplaatsen kunnen zakkenrollers actief zijn.

In Thailand is het rijden op de meter voor taxi's in Bangkok verplicht. Helaas houden vele taxichauffeurs zich hier niet aan, vooral in de avond. Vraagt u voor het instappen of de taxichauffeur op de meter rijdt en als hij dat weigert, laat u de taxi dan gaan en neemt u de volgende. Er rijden er ontzettend veel dus u hoeft niet lang te wachten. Op die manier wordt het niet op de meter rijden niet aangemoedigd. Als u buiten Bangkok met de taxi reist, zult u moeten onderhandelen over de prijs. Het is verstandig om voor de terugreis het visitekaartje van uw hotel in het Thais mee te nemen.

Verder is het altijd raadzaam om een aantal kopieën van uw paspoort mee te nemen. Bewaar waardevolle spullen in kluisjes in uw hotel.

Niet-essentiële reizen naar de vier zuidelijke provincies van Thailand t.w. Pattani, Yala, Narathiwat en Songkhla worden ontraden. 333travel biedt daarom geen reizen aan in deze zuidelijke provincies.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel