Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Reisinformatie > Landinformatie > Thailand > Reisdocumenten

Reisdocumenten in Thailand

Voor Thailand is een geldig Nederlands paspoort vereist. Dit paspoort dient bij binnenkomst in Thailand nog 6 maanden geldig te zijn. Indien u Thailand via een Thaise luchthaven binnenkomt en een Nederlands paspoort heeft, dan kunt u 30 dagen zonder visum reizen.

Indien u langer dan 30 dagen in Thailand wenst te verblijven, dan dient u een toeristenvisum aan te vragen. Dit toeristenvisum is geldig van 1 tot maximaal 3 maanden.

Indien u Thailand over land via een landsgrens binnenkomt, dan mag u 30 dagen zonder visum reizen (als u een Nederlands paspoort heeft). Bij binnenkomst in Thailand via een landsgrens dient uw paspoort nog 6 maanden geldig te zijn.

Het toeristenvisum kunt u snel en veilig regelen via onze professionele partner Visa4all. In dit geval betaalt u extra handlingkosten.
Zie www.visa4all.nl/333travel of bel 085 4017661 op werkdagen tussen 09.00 - 17.00 uur.

Bezoekadres
Kruisweg 609
2132NH Hoofddorp

Wanneer u niet de Nederlandse nationaliteit heeft, kunnen afwijkende bepalingen gelden. Dit dient u zelf te checken met het betreffende consulaat.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel