Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Reisinformatie > Landinformatie > Thailand > Koh Pha Ngan

Reisinformatie Koh Phangan

Een ontdekkingstocht door de jungle, dansen op het strand van Hat Rin tijdens één van de Full Moonparty’s of met een boot varen langs de verborgen baaien, Koh Phangan is een veelzijdig eiland dat zowel voor de rustzoeker als de feestganger veel te bieden heeft.

Koh Phangan is bij velen vooral bekend vanwege de Full Moonparty’s. Iedere maand verandert het strand van Haad Rin in een feestvloer van wit strand terwijl de fonkelingen van de volle maan weerspiegelen in de zee. Een avond in dit feestgedruis zult u nooit meer vergeten.

Maar Koh Phangan biedt meer. Ook voor rustzoekers is dit bountyeiland heel aangenaam, met prachtige witte zandstranden en geweldige duik- en snorkellocaties. U kunt ook een bezoek brengen aan de Chinese tempel ‘Khuna Yin Shrine’ die een mooi uitzicht heeft over Loklum Bay of een cocktail drinken bij het “Thong Lang Viewpoint” in het noorden van Koh Phangan, met een schitterend uitzicht over de kust en het eiland.

Het binnenland is bedekt met tropisch bos en ook hier kunt u tal van activiteiten ondernemen. Een natuurwandeling door de jungle, zwemmen onder een waterval of een jeepsafari bijvoorbeeld.

Koh Phangan ligt zo’n 20 km ten noorden van Koh Samui (ongeveer 500 km ten zuidwesten van Bangkok) en is bereikbaar per boot vanaf Surat Thani en Koh Samui.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel