Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Reisinformatie > Landinformatie > Thailand > Jomtien

Reisinformatie Jomtien

Omgeving
Jomtien ligt 4 kilometer onder Pattaya aan de Golf van Thailand, op zo’n 155 km ten zuidoosten van Bangkok. Voor degenen die niet in de drukte van Pattaya willen zitten, maar deze populaire badplaats wel willen bezoeken is Jomtien een zeer geschikt alternatief. Er gaat een regelmatige, snelle busverbinding tussen Jomtien en Pattaya. Jomtien is wat rustiger dan Pattaya, maar er zijn vele restaurantjes en winkeltjes op de boulevard te vinden. Er is een breed, langgerekt strand en er zijn vele hotels en resorts in iedere prijsklasse met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Cultuur
Voor een culturele ervaring kunt u een uitstapje maken naar ‘Mini Siam’. Hier kunt u reproducties aanschouwen van archeologische vondsten en van oude gebouwen in Thailand zoals de Khmer tombes. Ook gebouwen als de Eifeltoren en het Vrijheidsbeeld zijn hier te bewonderen

Activiteiten
Jomtien is minder gezellig voor gezinnen met kinderen. Mocht u er toch met uw gezin willen verblijven, dan is er met name bij het nabijgelegen Pattaya wel wat te doen. Voor vermaak is er bijvoorbeeld een waterpark, een drijvende markt en de Flight of the Gibbon Pattaya.

Uitgaansleven
In Jomtien kunt u vele avonden doorbrengen in de barretjes en restaurants. Voor een uitbundig nachtleven is de ‘Walking Street’ van Pattaya uitstekend bereikbaar per taxi. Hier gaat het uitgaansleven door tot in de vroege uurtjes.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel