Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Reisinformatie > Landinformatie > Sri lanka > Reisdocumenten
Vorige pagina

Reisdocumenten Sri Lanka

Voor Sri Lanka heeft u een visum nodig. Via het ETA systeem (Electronic Travel Authorisation) kunt u online een visum aanvragen. De aanvraag van een visum kan plaatsvinden via http://www.eta.gov.lk/slvisa/

Het tarief voor een toeristenvisum (30 dagen, double entry) bedraagt circa 35 dollar per persoon (single entry). Op een aanvraag voor een visum via de ETA website ontvangt men binnen twee dagen antwoord.

Voor Sri Lanka heeft u verder ook een paspoort nodig dat tenminste nog 6 maanden geldig moet zijn na uw verblijf.

Wenst u langer dan 30 dagen in Sri Lanka te verblijven dan dient u vooraf het visum te regelen.
Het visum kunt u snel en veilig regelen via onze partner visum service Visa4all www.visa4all.nl/333travel

Bezoekadres
Kruisweg 609
2132NA Hoofddorp

Wanneer u niet de Nederlandse nationaliteit heeft, kunnen afwijkende bepalingen gelden. Dit dient u zelf te checken met het betreffende consulaat.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel