Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Reisinformatie > Landinformatie > Sri lanka > Reisdocumenten

Reisdocumenten Sri Lanka

Voor Sri Lanka heeft u een visum nodig. Via het ETA systeem (Electronic Travel Authorisation) kunt u online een visum aanvragen. De aanvraag van een visum kan plaatsvinden via http://www.eta.gov.lk/slvisa/

Het tarief voor een toeristenvisum (30 dagen, double entry) bedraagt circa 35 dollar per persoon (single entry). Op een aanvraag voor een visum via de ETA website ontvangt men binnen twee dagen antwoord.

Voor Sri Lanka heeft u verder ook een paspoort nodig dat tenminste nog 6 maanden geldig moet zijn na uw verblijf.

Wenst u langer dan 30 dagen in Sri Lanka te verblijven dan dient u vooraf het visum te regelen.
Het visum kunt u snel en veilig regelen via onze partner KES Visa Support. Zie www.kesvisa.nl of bel 070-390 9774 op werkdagen vanaf 08.30 - 17.00 uur.

Bezoekadres
Nieuwe Parklaan 17
2597 LA Den Haag

Postadres
Keith Export Services
Postbus 25771
2502 HT Den Haag

Wanneer u niet de Nederlandse nationaliteit heeft, kunnen afwijkende bepalingen gelden. Dit dient u zelf te checken met het betreffende consulaat.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2017 333travel