Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Reisinformatie > Landinformatie > Nepal > Pokhara
Vorige pagina

Reisinformatie Pokhara
De stad is een van de meest populaire toeristische bestemmingen van Nepal en ligt aan het schitterende Phewe meer en wordt omringd door schitterende bergen.

Na de invasie van Tibet door de Volksrepubliek China kwam de handelsroute naar India stil te liggen en trekken er weinig karavanen langs. Het verlies aan handel wordt echter goedgemaakt door de toename in toerisme. De stad biedt een combinatie van natuur en cultuur. Het is onder andere het vertrekpunt voor de tochten naar de bergen van de Annapurna.

Pokhara heeft een groot aantal hotels en restaurants en hoewel het een typische toeristische bestemming is geworden, is de sfeer in de stad vredig en gezellig.

Vanuit Pohara kunt u een wandeling van 2 uur maken naar Sarangkot.

Er zijn diverse paden naar de top van deze berg aan de noordkant van het Phewa meer. U kunt zelfs nog verder lopen, naar het imposante 17de eeuwse Kaski fort, dat via een stenen trap te bereiken is.
U kunt ook de prachtige Devi watervallen bezoeken. Een waar spektakel! De omliggende natuur bestaat uit bougainvilles en cactussen.

Rondreizen en bouwstenen naar Pokhara


Nepal Highlights

Inclusief vluchten. Nepal is ongetwijfeld een van de meest magische landen van Azie. Tijdens deze reis bezoekt u o.a. Kathmandu en de koningssteden Bhaktapur en Patan. Maar ook Phokara, het tropische ...

Bekijk reis
Vanaf €2518,- p.p.

Aantal dagen: 16
Inclusief vliegtickets: Ja
Verlengbaar: Nee
Maatwerk mogelijk: Ja

Bekijk deze reis Vraag offerte aan

Trekking in Nepal

Voor de sportieve en avontuurlijk ingestelde reiziger heeft Nepal nogal wat te bieden. Deze spectaculaire 4-daagse trek biedt u panoramische vergezichten over bergpassen en watervallen. U overnacht ...

Bekijk reis
Tags: 4 & 5 daagse tour
Vanaf € 695,- p.p.

Aantal dagen: 4
Inclusief vliegtickets: Nee
Verlengbaar: Nee
Maatwerk mogelijk: Ja

Bekijk deze reis Vraag offerte aan

Pokhara aan het Phewa meer

Pokhara is na Kathmandu het populairste toeristenoord van Nepal. Het lieflijke plaatsje is gelegen aan het schitterende Phewa meer en wordt omringd door prachtige bergen, waarvan enkele tot de ...

Bekijk reis
Tags: Dagexcursies
Vanaf € 2,- p.p.

Aantal dagen: 1
Inclusief vliegtickets: Nee
Verlengbaar: Nee
Maatwerk mogelijk: Ja

Bekijk deze reis Vraag offerte aan
Bekijk alle rondreizen naar Nepal

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel