Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Reisinformatie > Landinformatie > Nepal > Nagarkot
Vorige pagina

Reisinformatie Nagarkot
Nagarkot ligt 32 km ten oosten van Kathmandu op 2200m hoogte en is één van de beste plekken om de Himalaya en de Mount Everest te bewonderen. Het beleven van de zonsopgang boven de Himalaya (bij helder weer en meestal tussen oktober en maart), is werkelijk spectaculair te noemen.

Veel bezoekers komen vanuit Kathmandu naar Nagarkot om dit te ervaren of om trekkings te maken in de omgeving. Het is een klein idyllisch bergdorpje, dat op zichzelf niet heel bijzonder is, maar u komt hier voor de indrukwekkende natuur.

Mocht u in de gelegenheid zijn dan is een wandeling van 3 uur naar het dorpje Dhulikhel een echte aanrader. U wordt vergezeld door adembenemende natuur en omring door de hoogste bergtoppen ter wereld. In de jaren 60 werd dit dorp overspoeld door hippies en tot op de dag van vandaag is de sfeer erg "lay back".

Rondreizen en bouwstenen naar Nagarkot


Nepal Highlights

Inclusief vluchten. Nepal is ongetwijfeld een van de meest magische landen van Azie. Tijdens deze reis bezoekt u o.a. Kathmandu en de koningssteden Bhaktapur en Patan. Maar ook Phokara, het tropische ...

Bekijk reis
Vanaf €2518,- p.p.

Aantal dagen: 16
Inclusief vliegtickets: Ja
Verlengbaar: Nee
Maatwerk mogelijk: Ja

Bekijk deze reis Vraag offerte aan

Nepal Highlights

Nepal is ongetwijfeld één van de meest magische landen van Azië. Tijdens deze reis bezoekt u o.a. Kathmandu en de koningssteden Bhaktapur en Patan. Maar ook Phokara, het tropische Chitwan National ...

Bekijk reis
Tags: Rondreis zonder vlucht
Vanaf € 1802,- p.p.

Aantal dagen: 14
Inclusief vliegtickets: Nee
Verlengbaar: Nee
Maatwerk mogelijk: Ja

Bekijk deze reis Vraag offerte aan
Bekijk alle rondreizen naar Nepal

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel