Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Reisinformatie > Landinformatie > Myanmar > Reisdocumenten
Vorige pagina

Reisdocumenten in Myanmar

Voor Myanmar heeft u een geldig paspoort nodig dat na vertrek uit Myanmar nog minimaal zes maanden geldig is. Tevens heeft u een visum nodig. Na uitgifte van het visum, dient u dit binnen 90 dagen te gebruiken. Uw verblijf in Myanmar mag maximaal 28 dagen zijn, dit is niet verlengbaar. Verder dient er in het paspoort minimaal 1 lege pagina beschikbaar te zijn voor het visum.

E-visum
Vliegt u naar Yangon of Mandalay, dan is het nu mogelijk om zelf uw E-visum aan te vragen, via een online aanvraagsysteem. De aanvraag van een visum kan plaatsvinden via http://evisa.moip.gov.mm/

De Birmese overheid brengt hiervoor USD 50 p.p. in rekening. Deze kosten dient u per creditcard (Mastercard, Visa) te voldoen tijdens de aanvraag.

Zorg ervoor dat u de aanvraag op tijd indient. Uw e-visum is tot slechts 90 dagen na goedkeuring geldig is, vraag het dus binnen 90 dagen voor vertrek pas aan. Zorg er voor dat u uiterlijk 10 dagen voor vertrek alles afgerond heeft. Ook voor kinderen dient u een e-visum aan te vragen. De verwerkingsperiode zal ca. 5 werkdagen in beslag nemen, waarna u via email bericht ontvangt wanneer uw aanvraag is goedgekeurd.

Visa4All
Het visum kunt u ook snel en veilig regelen via onze professionele partner Visa4All. In dit geval betaalt u extra handlingkosten. Zie www.visa4all.nl of bel 085-4017661.

Bezoekadres
Siriusdreef 17
2132WT Hoofddorp

Wanneer u niet de Nederlandse nationaliteit heeft, kunnen afwijkende bepalingen gelden. Dit dient u zelf te checken met het betreffende consulaat.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel