Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Reisinformatie > Landinformatie > Kenia > Reisdocumenten
Vorige pagina

Reisdocumenten voor Kenia


Voor Kenia is een paspoort verplicht die bij binnenkomst in Kenia nog minimaal 6 maanden geldig is. Verder heb je een visum voor Kenia nodig die je vooraf geregeld moet hebben.

Je kunt een toeristisch e-visum aanvragen via de officiële website https://www.ecitizen.go.ke/">e-citizen. Deze website is Engelstalig. Je moet een login aanmaken en de procedure nauwgezet volgen. De kosten bedragen USD 51 per persoon (onder voorbehoud van wijzigingen) en moeten bij de aanvraag per creditcard voldaan worden. De aanvraag duurt circa 5 werkdagen. Kinderen tot en met 16 jaar hoeven geen visum aan te vragen.

Je kunt ook een visum regelen via het consulaat. Dit visum kun je snel en veilig regelen via onze partner KES Visa Support. Zie www.kesvisum.nl of bel 070-390 9774 op werkdagen vanaf 08.30 - 17.00 uur.

Bezoekadres
Nieuwe Parklaan 17
2597 LA Den Haag

Postadres
Keith Export Services
Postbus 25771
2502 HT Den Haag

Wanneer je niet de Nederlandse nationaliteit hebt, kunnen afwijkende bepalingen gelden. Dit dien je zelf te checken met het betreffende consulaat.


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel