Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Reisinformatie > Landinformatie > Japan > Tokyo
Vorige pagina

Tokyo reisinformatie
De Japanse hoofdstad Tokyo is een bruisende, metropool met ruim 12 miljoen inwoners in de stadskern. Moderne wolkenkrabbers worden afgewisseld met mooie traditionele tempels, theehuizen en lokale eetstalletjes. Maar je treft er ook enorm grote winkelcentra en hippe gourmetrestaurants. Deze buitengewoon grote stad heeft 23 stadswijken en een enorm uitgebreid metronetwerk. Het is even wennen, maar je kunt er de hele stad mee doorkruisen.

Hierbij enkele van de leukste wijken in Tokyo.
Shinjuku
Shinjuku is een veelzijdige wijk en levendige wijk. Je treft hier neonreclames, serene tempels, karaoke bars, vele warenhuizen en uitstekende restaurants.

Ginza
Een van de bekendste wijk van de stad vanwege de ongekende hoeveelheid mogelijkheden om te winkelen. De wijk telt ook vele kunstgaleries en eetgelegenheden. Op zondagen zijn vrijwel alle straten in Ginza autovrij, waardoor het bijzonder aangenaam wandelen is.
De belangrijkste bezienswaardigheden zijn het Keizerlijke Paleis, waarvan alleen de bijzonder mooi aangelegde tuinen het gehele jaar voor het publiek zijn opengesteld.

Akihabara
Een bijzondere wijk en vooral voor de liefhebbers van high teck en gadgets, want nergens in de wereld tref je zoveel media- en elektronicawinkels bij elkaar!

Shibuya
Shibuya is een plek waar vooral veel jongeren zich thuis voelen. Het is een leuke wijk om doorheen te dwalen. Er zijn tal van uitstekende modewinkels, muziekwinkels en restaurants. Vooral in de avonden van het weekend zijn de straten volgepakt met lokale jongeren die flaneren in de meest hippe outfits.

Bekijk alle rondreizen naar Japan

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel