Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Reisinformatie > Landinformatie > Japan > Reisdocumenten
Vorige pagina

Reisdocumenten Japan

EU/ Schengenpaspoorthouders hebben voor een verblijf van maximaal 90 dagen geen visum nodig, een geldig paspoort is voldoende. Bij aankomst in Japan krijg je bij de douane een stempel met de tekst “ temporary visitor (90 days)”. Deze stempel is onmisbaar voor het omwisselen van de Japan Rail Pass voucher.



Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel