Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Reisinformatie > Landinformatie > India > Cochin

Reisinformatie Kochi - Cochin


Chinese visnetten van Kochi


Kochi (voorheen Cochin) is nu een kosmopolitische stad met meer dan 2 miljoen inwoners maar van origine een vissersplaatsje aan de zuidwestkust van India in de provincie Kerala. Al eeuwenlang worden hier specerijen, goud, textiel en vis verhandeld en verscheept. Tegenwoordig is het plaatsje ook bekend om de Kathakali, een unieke combinatie tussen dans- en toneelspel.

Eén van de meest herkenbare beelden van Kochi zijn de Chinese vissersnetten. De hele kust langs het fort van Kochi staat vol met deze netten. Bijzonder is dat deze netten buiten China alleen in alleen in Kochi te vinden zijn. Kochi heeft een prachtige kustlijn, waaraan leuke restaurantjes te vinden zijn, waar de ‘Catch of the Day’ vers voor u bereid wordt.

U kunt ook bij één van de eetstalletjes eten met de lokale bevolking. In Kochi zijn nog verschillende kenmerken van koloniale invloeden te vinden, zoals Victoriaanse huizen en de St. Francis Church, de oudste kerk in India.

Rondreizen en bouwstenen naar Cochin


Grand Tour Zuid-India

Inclusief vluchten. Zuid-India heeft een schat aan magnifieke tempel steden zoals Tanjore en Madurai. In Pondicherry tref je een tropisch stukje Frankrijk. Je bezoekt ook Periyar NP. Het bergdorp ...

Bekijk reis
Vanaf €2430,- p.p.

Aantal dagen: 19
Inclusief vliegtickets: Ja
Verlengbaar: Ja
Maatwerk mogelijk: Ja

Bekijk deze reis Vraag offerte aan

Backwaters en strand van Kerala

Tijdens deze 4-daagse privé tour ervaar je de geluiden van de tropische backwaters van Kerala, terwijl je per traditionele houseboat tussen de kanalen, rijstvelden en palmbomen vaart. Je ziet hoe de ...

Bekijk reis
Tags: 4 & 5 daagse tour
Vanaf € 363,- p.p.

Aantal dagen: 4
Inclusief vliegtickets: Nee
Verlengbaar: Nee
Maatwerk mogelijk: Ja

Bekijk deze reis Vraag offerte aan
Bekijk alle rondreizen naar India

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel