Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Reisinformatie > Landinformatie > China > Zhangjiajie NP.
Vorige pagina

Reisinformatie Zhangjiajie National Park

Zhangjiajie National Park

Het Zhangjiajie National Forest is een prachtig nationaal park op circa 30 km van het plaatsje Zhangjiajie in het noorden van de provincie Hunan in China. Door eeuwen lange erosie zijn er enorme grillige pilaren ontstaan in een gebied van onbedwingbare bergen en ondoorgrondelijke oer bossen.

In het gebied zijn verschillende kabelbaan trajecten aangelegd, waardoor je het gevoel hebt dat je zwevend dit gebied kan bezoeken, maar uiteraard kan je hier ook spectaculaire wandelingen maken.
Het Nationale park bestaat uit verschillende delen.

Zhangjiajie National Forest:
Herbergt een van de mooiste natuur landschappen van China.
Vanuit het eeuwenoude dorpje Huangshi Village treft u een panoramisch platform, waarvandaan u een ademloos uitzicht kunt verwachten.

Tianzi Mountain:
Indrukwekkend en surrealistisch landschap van vreemd gevormde bergen en pieken. Deze regio is gebruikt als decor voor de film van Avatar.

Tianmen Mountain:
Hier kan je een prachtige maar ook angstige wandeling maken van 3 km over een glazen pad, hoog in de bergen, waardoor je letterlijk de diepte onder je kunt zien. In deze regio zijn ook verschillende hangbruggen over diepe ravijnen. De beroemdste bezienswaardigheid is de "Poort naar de Hemel". Een opening op de top van de berg, waar gefilterd zonlicht door heen schijnt.

Suoxiyu Nature Reserve:
Een sprookjesachtig gebied en de grootste grot van Azië; Huanglong Cave ook wel Yellow Dragon Cave genoemd.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel