Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Reisinformatie > Landinformatie > China > Yangshuo
Vorige pagina

Reisinformatie Yangshuo
Yangshuo is gelegen in het Noordoostelijke gedeelte van de Guangxi provincie 65 km Zuiden van Guilin en vooral bekend vanwege de prachtige karst formaties. Er zijn ongeveer 350.000 inwoners, waarvan een groot aantal een etnische achtergrond heeft, zoals de Zhuaang. Yao en Hui.
Het natuurlijke landschap is uniek en nergens anders in de wereld terug te vinden. In Yangshuo regio zijn meer dan 20.000 heuvels en meer dan 250 prachtige uitzichtpieken.
De schone en heldere Li rivier loopt door de Yangshuo regio. Aan beide zijden van de rivier, treft men magische bergpieken engroene bamboebomen die in het water weerspiegelen.

West street is de oudste straat in Yangshuo, geheel in marmer betegeld, wat een typische Zuid-Chinese sfeer met zich meebrengt. Hier treft je enorm veel winkeltjes, restaurantjes, terrasjes en massage salons.

Een paar kilometer ten zuiden van Yangshuo ligt de rotsformatie Moon Hill. Een heuvel met een grote inkeping bovenin, die de vorm heeft van een maansikkel. Men heeft het beste uitzicht op deze heuvel, vanuit een van de kleine pittoreske dorpjes er tegenover. Bij helder weer is het een aanrader, s’ ochtends de heuvel te beklimmen. U kunt dan genieten van schitterende vergezichten over een schilderachtig landschap.

Rondreizen en bouwstenen naar Yangshou


Verborgen Plekjes van China

Tijdens deze privé rondreis wacht je het sprookjesachtige decor van prachtige rijstterrassen in de bergen, authentiek dorpen en de eeuwenoude cultuur van de Miao, Dong en Yao minderheden. Je maakt ...

Bekijk reis
Vanaf €2985,- p.p.

Aantal dagen: 16
Inclusief vliegtickets: Ja
Verlengbaar: Nee
Maatwerk mogelijk: Ja

Bekijk deze reis Vraag offerte aan

Licht show - Liu Sanjie Impression in Yangshuo

Dit is het grootste natuurlijke theater ter wereld. De Li-rivier zelf is het podium en de twaalf bergen dienen als decor. De ruim 600 dansers brengen avond aan avond op indrukwekkende wijze een ode ...

Bekijk reis
Tags: Dagexcursies
Vanaf € 57,- p.p.

Aantal dagen: 1
Inclusief vliegtickets: Nee
Verlengbaar: Nee
Maatwerk mogelijk: Ja

Bekijk deze reis Vraag offerte aan

Fietsen in Yangshuo tussen het Karst gebergte

Een van de mooiste manieren om het schitterende en unieke Karst gebergte te verkennen is een fietstocht te maken langs de Yulong rivier. Je fietst langs groene rijstvelden en tussen de grillige karst ...

Bekijk reis
Vanaf € 44,- p.p.

Aantal dagen: 1
Inclusief vliegtickets: Nee
Verlengbaar: Nee
Maatwerk mogelijk: Ja

Bekijk deze reis Vraag offerte aan
Bekijk alle rondreizen naar China

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel