Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Reisinformatie > Landinformatie > China > Dali
Vorige pagina

Reisinformatie Dali

Dali ligt in het zuidwesten van China in de provincie Yunnan. Kunming ligt op ongeveer 300 km afstand. De omgeving is bergachtig in het oosten, westen en zuiden, met in het midden het prachtige Erhai Meer. Bezienswaardigheden in Dali zijn het de 3 Pagodes en de dorpjes rondom het Erhai meer.

In Dali hebben minderheden als de Bai zich gevestigd. Deze gewoonten van deze mensen brengen charme aan het dagelijkse leven in Dali. Elke lente zijn er feestelijkheden zoals het straatfestival en het Vlinderfeest. Tijdens deze feesten leert u de gewoonten en gebruiken van de inwoners goed leren kennen.

Vandaag de dag is Dali een stad die geschiedenis met moderne gemakken combineert. Het is verdeeld in twee gebieden, namelijk het Oude Stad en het Nieuwe District. De Oude Stad is gebouwd tijdens de Ming dynastie. De oude stadsmuren en gebouwen zijn de belangrijkste bezienswaardigheden in dit deel. Het bekende ‘Foreigner Street’ in de Oude Stad trekt veel toeristen vanwege de lokale lekkernijen en lokale kunst. Het Nieuwe District, Xiaguan genoemd, ligt ten zuiden van de Oude Stad. Hier voegen de hotels, pleinen en winkelcentra iets moderns toe aan de stad.


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel