Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Reisinformatie > Landinformatie > Canada > Veiligheid

Veiligheid in Canada

Over het algemeen is Canada een veilige bestemming, echter tijdens uw verblijf dient u de gebruikelijke veiligheidsmaatregelen in acht te nemen. Let goed op uw spullen en maak (waar mogelijk) gebruik van een kluisje om geld en paspoort in op te bergen. Laat terwijl u rijdt en wanneer u uw huurauto of camper parkeert, nooit uw spullen zichtbaar in het voertuig liggen en sluit de deuren goed af. We raden u aan om koffers etc. in de achterbak te doen zodat de auto leeg lijkt. Verder is het raadzaam om een aantal kopieën van uw paspoort mee te nemen.

Houdt er verder rekening mee dat wanneer u gaat wandelen in de natuurparken, dat u zich in het domein van o.a. beren en wolven bevindt. Bezoek voordat u op pad gaat het informatiecentrum van het park, zodat u goed geïnformeerd aan uw wandeling start. Zorg er voor dat u voedsel altijd goed afgesloten opbergt, want beren zijn nieuwsgierig, inventief en altijd op zoek naar een lekker hapje.

Uiteraard houden dieren zich niet altijd aan de grenzen van wegen of parken en kan het voorkomen dat er wildlife op de weg loopt. Houdt hier ten alle tijden rekening mee en pas hier uw snelheid op aan.

Voor actuele reisinformatie en advies verwijzen wij u naar de website van het ministerie van Buitenlandse Zaken (www.minbuza.nl).

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel