Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Reisinformatie > Landinformatie > Canada > Telegraph Cove

Streekinformatie Telegraph Cove


Orka's voor de kust van San Juan Island


De meeste bezoekers aan Vancouver Island komen niet noordelijker dan Campbell River en dat is jammer. Wanneer u namelijk zo’n 2.5 uur verder rijdt, komt u aan in het knusse Telegraph Cove, één van de laatste boardwalk villages van Vancouver Island. De kleurrijke huizen zijn er namelijk grotendeels op stijgers over zee gebouwd, wat een hele bijzondere sfeer geeft.

Oorspronkelijk een houtzagerij en zalmzouterij, vandaag de dag is Telegraph Cove, door de hogere ligging aan de noordoostkust van Vancouver Island, de kortste bootroute richting de Johnstone Strait, dé beste locatie op Vancouver Island om orka’s te spotten. Ook de fjordachtige inhammen (bijvoorbeeld Knight Inlet) waar u grizzly beren kunt spotten zijn gemakkelijk per boot te bereiken. Dit zijn geen goedkope excursies, maar de bijzondere locatie en de nabijheid van de dieren, maken deze excursies wel extra bijzonder.

Daarnaast is deze regio het thuisland van de Kwakwaka’wakw indianen, wat voor een rijk en spiritueel verleden zorgt dat u vandaag de dag nog kunt voelen.

Let op: Door beperkte accommodatiemogelijkheden in Telegraph Cove is het belangrijk om vroeg boeken! Ook de walvis- en berenexcursies zijn beperkt beschikbaar en kunt u het beste voor vertrek al reserveren.

Bekijk alle rondreizen naar Canada

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel