Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Reisinformatie > Landinformatie > Canada > Reisdocumenten

Reisdocumenten voor Canada

Voor reizen naar Canada is een geldig Nederlands/Belgisch paspoort vereist, dat tijdens het gehele verblijf in Canada geldig moet zijn. Het paspoort mag dus niet tijdens uw reis verlopen. Kinderen en babies hebben ook een eigen reisdocument nodig om naar het buitenland te reizen.

ETA
U heeft geen visum nodig als u korter dan 6 maanden verblijft. Er moet wel vooraf reistoestemming worden aangevraagd via het online ETA systeem (Electronic Travel Authorization). De aanvraag van een visum kan plaatsvinden viahttp://www.cic.gc.ca/english/visit/eta-start-nl.asp

De Canadese overheid brengt hier CAD 7 per persoon voor in rekening. Deze kosten dient u per creditcard te voldoen tijdens de aanvraag. De aanvraag dient uiterlijk 72 uur voor vertrek te zijn afgerond en geldt ook voor kinderen. In de meeste gevallen zal ETA onmiddellijk uitsluitsel geven omtrent het visum-vrij kunnen reizen.

Heeft u hulp nodig bij het invullen van het ETA, kijk dan hier
Wanneer u niet de Nederlandse of Belgische nationaliteit heeft, kunnen afwijkende bepalingen gelden. Dit dient u zelf te checken met het betreffende consulaat.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel