Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Reisinformatie > Landinformatie > Cambodja > Kirirom
Vorige pagina

Reisinformatie Kirirom
Een tocht door één van de mooiste nationale parken van Cambodja, prachtige flora en fauna, indrukwekkend mooie uitzichtpunten, relaxen in de groene omgeving bij uw appartement. Kirirom is dé plek voor reizigers in Cambodja die ongerepte natuur en mooie uitzichten waarderen.

Het Kirirom nationaal park is misschien wel het mooiste nationale park van Cambodja aan de voet van de Elephant Mountains. De jungle in Kirirom is goed bewaard gebleven omdat het lange tijd het persoonlijke reservaat van koning Sihanouk was. In de periode nadat Pol Pot met zijn Rode Khmer Cambodja had geterroriseerd, deed dit gebied dienst als toevluchtshaven voor zijn leger.

U kunt in dit gebied het beste op pad gaan met een gids. Hij kan u alles vertellen over de flora en fauna die het park rijk is. Zo zijn de moeilijk doordringbare gedeelten van het woud de thuishaven van beren en wilde olifanten. Ook de vogelpopulatie in het park is bijzonder. Vogelliefhebbers komen uit alle windstreken in de hoop uitheemse vogels te spotten.

Een parkgids kan u naar uitzichtpunten brengen waar u kunt genieten van een schitterend panorama over de Olifanten- en Cardamombergen. De beklimming van de Chambok berg bijvoorbeeld, midden in Chambok Waterfall Park, is meer dan de moeite waard. U kunt per ossenkar door de groene natuur naar de voet van de berg reizen. Vanuit hier loopt u in ongeveer een uur omhoog. U stopt op een plek bij één van de mooiste watervallen van Cambodja, erg indrukwekkend! U kunt ook lokale dorpjes bezoeken waar u fruit of handwerk kunt kopen.

In uw onderkomen geniet u ook van de natuur om u heen. U wordt heerlijk ontspannen van de heerlijke geuren van de tropische planten en bloemen en het uitzicht op zoveel groen.

Kirirom ligt precies tussen Phnom Penh en Sihanoukville en is vanuit beide steden te bereiken over de weg.

Bekijk alle rondreizen naar Cambodja

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel