Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Reisinformatie > Landinformatie > Amerika > White Mountains

Reisinformatie White Mountains

De White Mountain National Forest is grotendeels in de staat New Hampshire gelegen en voor een deel in de staat Maine. Het gebied is zowel een populaire wintersportbestemming, als een bestemming om te gaan wandelen en klimmen in het zomerseizoen.

Het White Mountain gebied staat bekend om zijn natuurlijke pracht en landschappen, culturele rijkdom en historische charme. Hiernaast zijn er vele bezienswaardigheden en activiteiten te zien en te doen. U kunt genieten van treinroutes door het gebied met fantastische uitzichten en een bezoek brengen aan verschillende grotten, watervallen en kristalheldere bergmeren met zandstranden waar u lekker in de zon kunt liggen.

Ook kunt u het park ontdekken door te gaan paardrijden, kanoën of zwemmen. Verder zijn er vele fascinerende wandelroutes te verkennen, die een unieke blik bieden op het leven rondom de White Mountains. Kortom het White Mountain National Forest biedt vele onvergetelijke ervaringen op het gebied van ontspanning, verkenning en ontdekking!

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel