Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Reisinformatie > Landinformatie > Amerika > St. Petersburg

Reisinformatie St. Petersburg
St. Petersburg is een leuke, sfeervolle plaats, gelegen aan de noordelijke Golfkust van Florida. Hier schijnt de zon gemiddeld 361 dagen per jaar, waardoor de stad zich aan het einde van de 19e eeuw heeft ontwikkeld tot favoriete bestemming onder gepensioneerden.

Tegenwoordig heeft de stad een veel dynamischer karakter en vindt u hier een scala aan recreatie en cultuur. Voor kunstliefhebbers is het Salvador Dalí Museum interessant, daar het beschikt over een van de meest uitgebreide collecties van de Spaanse kunstenaar.

In het centrum van de stad vindt men ‘The Pier’, met aan het einde een groot gebouw dat lijkt op een omgekeerde, in zee gezonken piramide. Hierin bevinden zich restaurantjes, winkels en het pier aquarium. St. Pete Beach ligt op ongeveer een kwartier rijden van de stad zelf. Ten noorden van St. Pete Beach ligt ook Clearwater Beach.

Rondreizen en bouwstenen naar St. Petersburg


Highlights Florida

Inclusief vluchten. Een uitgebreide fly drive langs vele hoogtepunten van de staat Florida. De reis start in Fort Lauderdale, waarna je via het historische St. Augustine naar Orlando reist. Je ...

Bekijk reis
Vanaf €1389,- p.p.

Aantal dagen: 16
Inclusief vliegtickets: Ja
Verlengbaar: Ja
Maatwerk mogelijk: Ja

Bekijk deze reis Vraag offerte aan

Highlights Florida

Uitgebreide autorondreis langs vele hoogtepunten van de staat Florida. De reis start in Fort Lauderdale, waarna u via het historische St. Augustine naar Orlando reist. U bezoekt ook romantisch Naples ...

Bekijk reis
Tags: Natuur, Rondreis zonder vlucht
Vanaf € 597,- p.p.

Aantal dagen: 11
Inclusief vliegtickets: Nee
Verlengbaar: Nee
Maatwerk mogelijk: Ja

Bekijk deze reis Vraag offerte aan
Bekijk alle rondreizen naar Amerika

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel