Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Reisinformatie > Landinformatie > Amerika > Sarasota

Reisinformatie Sarasota
Sarasota is een leuk plaatsje aan de Golfkust van Florida en wordt ook wel de ‘culturele hoofdstad van Florida’ genoemd. Het is de thuishaven voor veel schrijvers en kunstenaars en u vindt er verschillende musea, waaronder het bekende Ringling Museum of Art, van de circuseigenaar John Ringling, die tot aan zijn dood meer dan 600 schilderijen en talrijke sculpturen verzamelde.

U kunt ook een bezoek brengen aan de Marie Selby Botanical Gardens, hiervan wordt gezegd dat het de mooiste botanische tuinen in de VS zijn.

Aan het bekende St. Armands Circle op het eiland Lido Key kunt u overdag slenteren langs de art galeries en boetiekjes en ’s avonds dineren op één van de gezellige terrasjes. Bij het centrum van de stad is een jachthaven van waaruit u ook diverse boottochtjes kunt maken. De stranden van Sarasota zijn één van de mooiste van Florida.

Rondreizen en bouwstenen naar Sarasota


Best Deal Florida Beach & Fun

Inclusief vluchten. Deze 9-daagse fly drive is een korte kennismaking van Amerika's 'Sunshine State’ Florida. Uw reis begint ‘themaparken hoofdstad van de wereld’, Orlando. U bezoekt daarnaast ...

Bekijk reis
Vanaf €947,- p.p.

Aantal dagen: 9
Inclusief vliegtickets: Ja
Verlengbaar: Ja
Maatwerk mogelijk: Ja

Bekijk deze reis Vraag offerte aan

Florida Beach & Fun

Deze autorondreis is een korte kennismaking van Amerika's 'Sunshine State’ Florida. Uw reis begint ‘themaparken hoofdstad van de wereld’, Orlando. U bezoekt daarnaast charmante ...

Bekijk reis
Vanaf € 314,- p.p.

Aantal dagen: 6
Inclusief vliegtickets: Nee
Verlengbaar: Nee
Maatwerk mogelijk: Ja

Bekijk deze reis Vraag offerte aan
Bekijk alle rondreizen naar Amerika

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel