Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Reisinformatie > Landinformatie > Amerika > Santa Monica

Reisinformatie Santa Monica
Santa Monica staat bekend als het strand van Los Angeles en is een mix van mooie huizen, surfers en studenten. Mede door het aangename klimaat is Santa Monica uitgegroeid tot een beroemde badplaats in het begin van de 20e eeuw. De stad maakte een enorme groei mee in 1980 door het opknappen van de kern van de binnenstad. Dit leidde tot een groei van de werkgelegenheid en het toerisme.

Eén van de grote toeristische trekpleisters is de Santa Monica Pier. De Santa Monica Pier is een pier in de Stille Oceaan aan het einde van de Colorado Avenue. De Santa Monica Pier bestaat uit twee samengevoegde pieren. De oudste pier daarvan is de lange en smalle Municipal Pier en de andere pier is de korte en brede Pleasure Pier. In opdracht van de stad werden de pieren met elkaar verbonden door een brug en werd een toegangspoort geplaatst.

Verder beschikt Santa Monica over drie winkelgebieden. Montana Avenue aan de noordkant van de stad, het autovrije Downtown District in de kern van de stad, en Main Street aan de zuidkant van de stad. Elk van deze wijken heeft zijn eigen unieke uitstraling en persoonlijkheid. Hier zijn onder andere boetiekjes en hippe restaurantjes te vinden.

Rondreizen en bouwstenen naar Santa Monica


Californië Highlights Superior

Complete & prachtige fly drive door Californië. U bezoekt o.a. Los Angeles, Monterey, San Francisco, Yosemite, Death Valley, Las Vegas, San Diego en strand van Santa Monica. U verblijft in ...

Bekijk reis
Vanaf €2215,- p.p.

Aantal dagen: 15
Inclusief vliegtickets: Ja
Verlengbaar: Ja
Maatwerk mogelijk: Ja

Bekijk deze reis Vraag offerte aan

Panoramische Route 66

De tour brengt u dwars door Amerika langs de historische Route 66. Van Chicago via o.a. Missouri,Texas, New Mexico, Arizona, Nevada naar ...

Bekijk reis
Tags: Rondreis zonder vlucht
Vanaf € 806,- p.p.

Aantal dagen: 17
Inclusief vliegtickets: Nee
Verlengbaar: Nee
Maatwerk mogelijk: Ja

Bekijk deze reis Vraag offerte aan
Bekijk alle rondreizen naar Amerika

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel