Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Reisinformatie > Landinformatie > Amerika > Niagara Falls

Reisinformatie Niagara Falls

De spectaculaire Niagara watervallen behoren tot de grootste en bekendste watervallen ter wereld. Ze liggen op de grens van de staat New York in Amerika en de provincie Ontario in Canada en worden door velen beschouwd als één van de mooiste natuurwonderen van Amerika.

De Niagara watervallen bestaan uit drie delen, te weten de Horseshoe Falls, de American Falls en de Bridal Veil Falls. Samen hebben ze een breedte van meer dan 1,5 kilometer. Vanaf de Horsehoe Falls, de grootste en de mooiste van de drie watervallen, heeft u een panoramisch uitzicht op de American Falls en de Bridal Veil Falls. Deze waterval, ook wel bekend als de Canadian Falls, ligt als enige aan de Canadese kant en dankt zijn naam hoefijzerwaterval aan zijn halfronde vorm.

Maak gebruik van de Whirlpool Aero Car, een kabelbaan waarbij u in een open cabine de Niagara River oversteekt en van waaruit u een schitterend uitzicht heeft op de watervallen en de omgeving. Rondom de watervallen kunt u panoramische wandeltochten maken met verschillende moeilijkheid niveaus en lengtes. U kunt het adembenemende spektakel ook van nog dichterbij bekijken en een spectaculaire boottocht met de 'Maid of the Mist' maken. U vaart over een bruisende, donderende ketel, waarin het water lijkt te koken onder een reusachtige nevelsluier. De watervallen zullen zeker een onuitwisbare indruk op u maken!

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel